Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Σπανούλη για τη νέα σεζόν

Το μήνυμα του Σπανούλη για τη νέα σεζόν

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το Περιστέρι και τις αλλαγές στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Το Περιστέρι στην περσινή Basket League πραγματοποίησε μία καταπληκτική πορεία, βρέθηκε μία ανάσα μακριά από τους τελικούς και τελικά κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τις διαφοροποιήσεις της φετινής ομάδας.

Στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ για το Περιστέρι ο προπονητής Σπανούλης, κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο για να επαναλάβουν μία πορεία αντίστοιχη με την περσινή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπανούλη:

«Μετά την περσινή μας πολύ επιτυχημένη χρονιά, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε ξανά σχεδόν όλη την ομάδα, γιατί οι περισσότεροι παίκτες μας έφυγαν για κάτι καλύτερο, παίζοντας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο και είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε βάλει κι εμείς ένα λιθαράκι σ’ αυτή την εξέλιξη.

Φτιάξαμε μια καινούργια ομάδα με βάση την τάση της εποχής και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να παίξουμε το μπάσκετ που θέλω. Ευχαριστώ τη διοίκηση που πήρε τους παίκτες που είχαμε βάλει ως πρώτο στόχο.

Τώρα μένει μόνο η σκληρή προσπάθεια, καθώς δουλεύουμε πολύ προκειμένου να βάλουμε τις αρχές και τη φιλοσοφία μας. Να βρούμε τη χημεία και τους ρόλους, γιατί ξεκινάμε από το μηδέν.

Κανένας προπονητής δεν θέλει να αλλάζει το ρόστερ του από τη μια σεζόν στην άλλη, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και πάντα κοιτάμε προς το καλύτερο. Υπάρχει μεγάλη όρεξη και κίνητρο και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά..

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, είναι ο έκτος παίκτης μας και είναι σημαντικό να τον έχουμε κοντά μας. Πέρσι μας βοήθησε σημαντικά, ώστε να κάνουμε μόνο τρεις ήττες όλη τη χρονιά στο γήπεδό μας.

Καλώ τον κόσμο να έρθει, να στηρίξει την ομάδα και να την ενισχύσει όπως κάνει πάντα. Εύχομαι υγεία που είναι σημαντικό πράγμα, καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024