Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ατάκα «φωτιά» του Μπαρτζώκα: «Παίρνουμε παίκτες αλτρουιστές που δεν κοιτούν μόνο το καλάθι»

Η ατάκα «φωτιά» του Μπαρτζώκα: «Παίρνουμε παίκτες αλτρουιστές που δεν κοιτούν μόνο το καλάθι»

Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε για την φιλοσοφία της ομάδας την οποία υπηρετούν παίκτες που ενδιαφέρονται πρωτίστως για την ομάδα. Όσοι δεν το έκαναν δεν είναι σε αυτή…

Δεν είπε κάτι παραπάνω από αυτό που ξέρουμε πως είναι η φιλοσοφία που τον διακρίνει. Πάνω από όλους η ομάδα. Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα από την πρώτη στιγμή της καριέρας του στους πάγκους αυτό ήταν αδιαπραγμάτευτο. Ακόμη και όταν το καλοκαίρι «έπεσε στο τραπέζι» η ιδέα να… βάλει νερό στο κρασί για χατίρι του Κώστα Σλούκα που τότε ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό.

Έτσι τουλάχιστον έλεγε δημόσια κόντρα στο πανηγυρικό κλίμα που υπήρχε τότε για την σπουδαία χρονιά του Ολυμπιακού, έτσι είπε στο 4ωρο ραντεβού που είχε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους πριν τελικά αποχωρήσει για τα 3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον Παναθηναϊκό και για την… εκδίκηση που προφανέστατα θέλει να πάρει από τον Ολυμπιακό που έφυγε γιατί όπως έλεγε δεν έχει τον χρόνο και την αντιμετώπιση που ήθελε από τον Μπαρτζώκα. Από τότε ο Σλούκας πιο πολύ μιλάει για τον Ολυμπιακό παρά για τη νέα του ομάδα.

Ο Μπαρτζώκας συνεχίζει πιστός στο πλάνο του και την φιλοσοφία του θυμίζοντας σε κάθε ευκαιρία, όπως στις δηλώσεις του μετά το νικητήριο ματς με το Περιστέρι στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ πως στον δικό του Ολυμπιακού το μυστικό είναι ένα.

«Θέλουμε να παίζουμε μαζί. Παίρνουμε παίκτες αλτρουιστές που συνεργάζονται με τους συμπαίκτες τους και δεν κοιτούν μόνο το καλάθι» είπε ορθά κοφτά όταν ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ της κρατικής τηλεόρασης για τον τρόπο που θέλει να παίζει η ομάδα του που αύριο θα βρει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον ΠΑΟ του Σλούκα στον τελικό για την πρώτη κούπα της σεζόν.

Για το ματς με το Περιστέρι τόνισε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για την εποχή. Το Περιστέρι είναι μια καλή ομάδα, το έχει δείξει και στα φιλικά που έδωσε. Όπως ξέρετε έχουμε παίκτες που γύρισαν από τραυματισμό όπως ο Φαλ, στον οποίον δώσαμε τρία πεντάλεπτα σήμερα. Παίξαμε καλά, ειδικά στο 2ο ημίχρονο ήμασταν καλοί αμυντικά. Το Περιστέρι έχει ποιότητα, βάζει κοντά 100π. και τελικά έβαλε 64π.».

Sports in

Στους τελικούς της Ανατολής οι Σέλτικς (113-98, vid)

Οι Σέλτικς επικράτησαν με 113-98 των Καβαλίερς στο Game 5 και «έκλεισαν» θέση για τους τελικούς της Ανατολής στο NBA.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Μαϊου 2024