Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτησε «γκάζι» ο Ορτέγκα

Πάτησε «γκάζι» ο Ορτέγκα

Ο Αργεντίνος μπακ ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι και ο Μαρτίνεθ βλέπει ότι μπορεί να ποντάρει πολλά στον 24χρονο λατινοαμερικάνο

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την έκτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα και οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο.

Η ανωτερότητα των πειραιωτών στους Ζωσιμάδες ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και το σκορ της επικράτησης του Ολυμπιακού θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πολλές ακόμα ευκαιρίες.

Ο Ποντένσε ήταν αναμφίβολα ο παίκτης που συγκέντρωσε πάνω του τα «φώτα», καθώς ο Πορτογάλος πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά θα πρέπει να επισημανθεί και η εξαιρετική εμφάνιση ενός άλλου παίκτη των φιλοξενούμενων.

Ο λόγος για τον Ορτέγκα, ο οποίος ήταν στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού κι έκανε πολύ καλό ματς, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ είχε πολλά ανεβάσματα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης και θα πρέπει να σημειωθεί ότι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΣ με τις πρωτοβουλίες που πήρε.

Ο Ορτέγκα ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι κι αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού βλέπει ότι μπορεί να ποντάρει πολλά στον 24χρονο αμυντικό για τη συνέχεια.

Οι πειραιώτες έχουν σε εξαιρετική κατάσταση τον Ροντινέι (σκόραρε και αυτός) στο δεξί άκρο της άμυνας και τώρα βλέπουν και τον Ορτέγκα να πατάει «γκάζι» από την αριστερή πλευρά κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του λιμανιού.

Ο Αργεντίνος μπακ είναι καλός παίκτης και είχε δείξει από τις πρώτες προπονήσεις στο Ρέντη, πως έχει τα προσόντα για να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό.

Κάθε ματς που περνάει κερδίζει πόντους και η εμφάνιση που πραγματοποίησε στους Ζωσιμάδες ήταν κάτι από τα «προσεχώς» αναφορικά με τα όσα μπορεί να προσφέρει ο Ορτέγκα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ποντάρει πολλά στους ακραίους του μπακ σε ότι αφορά την επιθετική του ανάπτυξη και με δίδυμο Ροντινέι – Ορτέγκα, ο Μαρτίνεθ μπορεί να περιμένει πολλά.

Σε ότι έχει να κάνει με την γενικότερη εικόνα του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός φρόντισε να σκοράρει νωρίς αλλά κυρίως φρόντισε να μην κάνει τα λάθη που έκανε πέρυσι στο ίδιο γήπεδο και τα οποία του είχαν στοιχίσει ακριβά.

Το κυριότερο είναι ότι για ένα ακόμα ματς πέτυχαν πολλά γκολ, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες κι αυτό σίγουρα είναι ένα στοιχείο που ικανοποιεί τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τη δουλειά τους στα Γιάννινα αν μη τι άλλο θα πάνε στο ματς της Πέμπτης με την Τόπολα στη Σερβία, έχοντας καλή ψυχολογία.

Κι εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το ματς του Γιουρόπα Λιγκ με τους Σέρβους δεν θα είναι εύκολο, το αντίθετο μάλιστα, καθώς η Τόπολα έδειξε και κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, πως είναι δυνατή αντίπαλος.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024