Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνεθ: «Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και αξίζαμε τη νίκη»

Μαρτίνεθ: «Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και αξίζαμε τη νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού στα Γιάννενα εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που στάθηκε στο γεγονός ότι όλοι οι παίκτες ανταποκρίνονται ότι τους δοθεί η ευκαιρία.

O Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα με το 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι όλοι οι παίκτες ανταποκρίνονται ότι τους δοθεί η ευκαιρία.

Όσα είπε ο Μαρτίνεθ:

Για το ματς: «Παρ’ όλη την καθυστέρηση στην έναρξη του ματς, μπήκαμε συγκεντρωμένοι και μας άξιζαν τα γκολ και η νίκη στο παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε νίκη σε μια έδρα που παραδοσιακά είναι δύσκολα να κερδίσεις».

Για τον Ποντένσε και αν σύντομα θα παίζει 90 λεπτά: «Όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι για 90 λεπτά ή και για κανένα λεπτό. Είτε από τον πάγκο είτε από την κερκίδα.

Θα ήταν άδικο να πούμε ότι ο Ποντένσε είναι απαραίτητος για 90 λεπτά. Υπάρχει κι αυτός που έδωσε την ασίστ, κι αυτός που ξεκίνησε την επίθεση. Είμαστε μια ομάδα κι όλοι είναι χρήσιμοι.

Τα παιχνίδια είναι πολλά, την Πέμπτη έχουμε δύσκολο παιχνίδι και προερχόμαστε από μια σειρά δύσκολων αγώνων.

Γιατί αν έπαιζε ένας 90 λεπτά σήμερα θα τον ρωτούσες γιατί δεν είναι βασικός την Πέμπτη. Πρέπει να γίνει μια διαχείριση του ρόστερ».

Για τον πανηγυρισμό στο τρίτο γκολ που πανηγύρισαν όλοι μαζί: «Αυτές οι ενέργειες και οι αξίες είναι σημαντικές για το πνεύμα της ομάδας. Η συναδελφικότητα και η στήριξη.

Πρέπει όλοι να στηρίζουν ο ένας τον άλλον είτε παίζουν βασικοί είτε είναι στην εξέδρα. Όταν μια ομάδα χάνει μια ευκαιρία, υποφέρουμε όλοι μαζί. Αυτές τις αξίες τις έχουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024