Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίδειξη δύναμης της Ρίβερ στο «Μπομπονέρα» (2-0)

Επίδειξη δύναμης της Ρίβερ στο «Μπομπονέρα» (2-0)

Η Ρίβερ έβαλε «τέλος» στην παράδοση πέντε ετών που την ήθελε να μην φεύγει με νίκη από το Μπομπονέρα, μετά την νίκη της με 2-0 επί της Μπόκα Τζούνιορς στο Superclásico του Copa de la Liga.

Πέντε χρόνια ήταν πολλά για αυτήν την ομάδα της Ρίβερ Πλέιτ. Τελευταία φορά που οι παίκτες των «εκατομμυριούχων» συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του «Μπομπονέρα» για να πανηγυρίσουν νίκη τους επί της Μπόκα Τζούνιορς ήταν τον Σεπτέμβριο του 2018.

Έπρεπε να περιμένει 5 χρόνια και να φτάσουμε στον Οκτώβριο του 2023 για να επικρατήσει -όπως έκανε απόψε (1/10)- στην έδρα της Μπόκα με 2-0 για το Copa de la Liga, για να δουν οι οπαδοί ξανά αυτή την εικόνα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο αλλά και την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, απέναντι σε μία Μπόκα Τζούνιορς που δεν έβγαλε αντίδραση ούτε όταν το απαίτησαν οι περιστάσεις και πλέον η πρόκρισή της στα νοκ άουτ του θεσμού τίθεται εν αμφιβόλω.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-3: Πασάς στα Γιάννενα ο Θρύλος!

Η ομάδα του Μαρτίν Ντεμικέλις είχε τις καλύτερες στιγμές με το μέρος της και στο 41ο λεπτό βρήκε το πρώτο γκολ με τον Σαλομόν Ροντόν, βάζοντας πίεση στην Μπόκα.

Ο Χόρχε Αλμιρόν προσπάθησε να άλλαξει την εικόνα της Μπόκα κάνοντας τριπλή αλλαγή στο ημίχρονο, όμως η πιο κομβική εξ αυτών ήταν η πέμπτη και τελευταία του, αφού μέχρι το 70ο λεπτό και την είσοδο του Έντινσον Καβάνι, η Μπόκα δεν είχε απειλήσει.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ήταν αυτός που με την παρουσία του «ενόχλησε» την άμυνα της Ρίβερ και μάλιστα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε για οριακό οφσάιντ.

Στο τέλος του αγώνα, οι αντεπιθέσεις της Ρίβερ εγκυμονούσαν διαρκώς κινδύνους και σε μία εξ αυτών ο Ένσο Ντίας διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΜΠΟΚΑ: Ρομέρο, Μπλοντέλ (46′ Μπάρκο), Βαλντές, Βαλεντίνι, Σαράτσι (70′ Καβάνι), Καμπουσάνο (70′ Σεμπάγιος), Μπουγιάουντε (46′ Ε. Φερνάντες), Βέιγκαντ, Ραμίρες (46′ Μεντίνα), Χάνσον, Μπενεντέτο.

ΡΙΒΕΡ: Αρμάνι, Ερέρα, Γκονσάλες, Π. Ντίας, Κάσκο (63′ Ε. Ντίας), Πέρες (83′ Μαρτίνες), Ντε λα Κρους, Φερνάντες (62′ Αλιέντρο), Λανσίνι (83′ Φούνες Μόρι), Μπάρκο, Ροντόν (63′ Κολίντιο).

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024