Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τσεχία: Ξύπνησαν και βρήκαν 250 νυχτερίδες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους - «Εσείς φταίτε»

Τσεχία: Ξύπνησαν και βρήκαν 250 νυχτερίδες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους – «Εσείς φταίτε»

Οι φωτογραφίες προκαλούν ανατριχίλα

Στιγμές απόλυτου τρόμου έζησαν δύο τουρίστες στο Πλζεν της Τσεχίας, όταν ξύπνησαν και βρήκαν πάνω από 250 νυχτερίδες να «κάνουν πάρτι» στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους.

Οι φωτογραφίες, που δείχνουν τις νυχτερίδες στο ταβάνι, στις κουρτίνες και στους τοίχους του δωματίου, προκαλούν ανατριχίλα.

Ένας διασώστης ζώων, ο Radek Zemen, και η ρεσεψιονίστ προσπάθησαν να πιάσουν τις εκατοντάδες νυχτερίδες, που μπήκαν στο δωμάτιο επειδή το ζευγάρι των τουριστών άφησε ανοιχτό το παράθυρο και την πόρτα της κρεβατοκάμαρας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο εκπρόσωπος του κέντρου διάσωσης που κλήθηκε να βγάλει τις νυχτερίδες από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, κατηγόρησε τους τουρίστες για αυτό που συνέβη λέγοντας ότι ήταν δικό τους το λάθος που το δωμάτιό τους γέμισε με νυχτερίδες.

Διασώστης προσπαθεί να πιάσει τις νυχτερίδες

«Το φυλλάδιο προειδοποιεί για τις νυχτερίδες – Ανεύθυνοι οι τουρίστες»

«Βρέθηκαν στο δωμάτιο 212 του ξενοδοχείου 256 νυχτερίδες και άλλες 11 νεκρές, επειδή οι ανεύθυνοι επισκέπτες άφησαν ανοιχτό το παράθυρο. Ο ρεσεψιονίστ μας έδειξε ένα φυλλάδιο που προειδοποιεί τους επισκέπτες να μην αφήνουν τα παράθυρα ανοιχτά επειδή υπάρχει κίνδυνος εισβολής νυχτερίδων. Και είναι γραμμένο σε τρεις γλώσσες. Όμως, όπως βλέπετε, μάταια. Το φυλλάδιο βρίσκεται σε κάθε δωμάτιο. Ακόμα και η καμαριέρα δεν μπήκε στον κόπο να κλείσει την πόρτα και τα παράθυρα» είπε ο εκπρόσωπος του κέντρου διάσωσης ζώων.

Νυχτερίδες σε κουρτίνα του δωματίου

Συχνό φαινόμενο η εισβολή νυχτερίδων σε σπίτια και ξενοδοχεία στην Τσεχία

Σύμφωνα με την Ένωση Προστασίας της Φύσης της Τσεχίας, πέρυσι μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου τα κέντρα διάσωσης βρήκαν συνολικά 1.306 νυχτερίδες σε διαμερίσματα και δωμάτια ξενοδοχείων.

«Δεδομένου ότι οι νυχτερίδες μπορούν να μπουν στο διαμέρισμά σας ακόμη και από ένα παράθυρο, η ευκολότερη λύση είναι να κλείνετε εντελώς τα παράθυρα τη νύχτα».

Εκατοντάδες νυχτερίδες σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Σε ένα ξενοδοχείο στην λουτρόπολη Karlovy Vary, πέρυσι 400 νυχτερίδες μπήκαν σε ένα δωμάτιο από έναν ανοιχτό εξαερισμό, αλλά στη συνέχεια δεν μπορούσαν να βγουν, με αποτέλεσμα σχεδόν οι μισές να πεθάνουν.

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024