Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα για το Fame Story - Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης

Πρεμιέρα για το Fame Story – Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης

Σε λίγες ώρες κάνει πρεμιέρα το μουσικό ριάλιτι Fame Story με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει αποκαλύψεις στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σε λίγες ώρες η μεγάλη πρεμιέρα του Fame Story, με τον Νίκο Κοκλώνη να μιλά στο «Χαμογέλα και Πάλι» και τη Σίσσυ Χρηστίδου για την έναρξη του μουσικού ριάλιτι και να προχωρά σε μια αποκάλυψη.

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε ζωντανά στον «αέρα» του Χαμογέλα και Πάλι, σημειώνοντας πως έχει πολύ άγχος για την αποψινή πρεμιέρα του Fame Story. «Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολύ άγχος. Με έπιασε όλο μαζεμένο. Αλλά μου έχει λείψει όλο αυτό του πάρτι, του κόσμου. Νομίζω ότι από τη μία ανυπομονώ και από την άλλη τρέμουν τα πόδια μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Είναι μια καινούρια δοκιμασία εδώ. Έχω να συστήσω τους 18 καινούργιους σπουδαστές της ακαδημίας. Έχω να εξηγήσω την ιστορία τους. Ανυπομονώ να ακούσω τις φωνές τους που έχω ακούσει και είναι πάρα πολύ ωραίες οι φωνές. Καινούργιο πλατό, καινούργιοι κριτές, καινούργια παρέα. Έχω άγχος», συμπλήρωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο ρόλος του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Fame Story

Σε ερώτηση που του έθεσε ο Γρηγόρης Μελάς για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά τις επαφές που είχαν κάνει για το Fame Story, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι δεν είχαν κάνει απλά επαφές για την παρουσία του.

«Μας χωρίζουν τα κανάλια. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι καθημερινά στον Alpha, στη Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου οπότε δεν θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Fame Story που είναι στο Star. Αλλιώς θα με βλέπατε κι εμένα να παρουσιάζω και το Just the 2 Of Us και το Fame Story. Μία μέρα στο Star, μία μέρα στον Alpha.

Θα τον δούμε στο Fame Story, έτσι θέλω να πιστέψω αλλά δεν γινόταν να έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρ’ όλα αυτά έχουμε πράγματα να κάνουμε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Ετοιμάζουμε ένα πολύ ωραίο project να παρουσιάσει. Ένα πολύ ωραίο project που είναι πάνω στον Ανδρέα Μικρούτσικο και το έχει κάνει με άλλον τρόπο στο παρελθόν», σημείωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024