Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Μικρούτσικος: Το παρασκήνιο πίσω από τον on air καβγά στην εκπομπή της Καινούργιου

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το παρασκήνιο πίσω από τον on air καβγά στην εκπομπή της Καινούργιου

Σε μια ένταση άνευ προηγουμένου βρέθηκαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στον τηλεοπτικό αέρα. Τι ήταν, όμως, αυτό που την προκάλεσε;

Μια πολύ έντονη, τηλεοπτική στιγμή είχαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου την εβδομάδα που μας πέρασε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Λίγες ημέρες μετά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», ο Γιάννης Πουλόπουλος έδωσε το παρασκήνιο πίσω από αυτόν τον άγριο καβγά.

«Να σας πω το παρασκήνιο πίσω από την ατάκα, γιατί κάνει ρεπορτάζ…»

Θυμηθείτε τον καβγά του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου

Ειδικότερα, ο Γιάννης Πουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γιατί περιμένατε να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν χωρίς εντάσεις στην εκπομπή; Φέτος που ασχολούμαστε και με τα πολιτικά είναι απολύτως δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχουν εντάσεις. Είναι όπως ακριβώς γίνεται και στα καφενεία. που τσακώνονται για τα πολιτικά. Θα διαφωνήσουμε, θα κοντραριστούμε, έντονες προσωπικότητες είμαστε όλοι οπότε είναι αναμενόμενο».

«Με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο έγινε αυτό που είδατε στην τηλεόραση, δεν είναι κάτι διαφορετικό. Δηλαδή δεν έγινε κάτι στο παρασκήνιο, αν με ρωτάς. Ότι ακριβώς είδες, αυτό και έγινε. Στο διαφημιστικό διάλειμμα δεν έγινε τίποτα. Αν σου πω ότι ούτε και εγώ κατάλαβα πως ανέβηκαν οι τόνοι; «Ακόμα δεν έχω εγκλιματιστεί απόλυτα. Ήταν και για μένα ένα σοκ».

«Κοιτούσα μπροστά και κάπου, λίγο, όντως το είχα χάσει γιατί είχα καιρό να το αντιμετωπίσω αυτό και είχα μια αμηχανία. Ήμουν λίγο Προκόπης Παυλόπουλος» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Το παρασκήνιο του μεγάλου καβγά

«Να σας πω το παρασκήνιο πίσω από την ατάκα, γιατί κάνει ρεπορτάζ. Η ατάκα που εξόργισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο ήταν το ότι δεν τον παίζουν τα sites. Του είπε ότι «έχεις καιρό να παίξεις σε sites» και ήταν κλειστά όταν αποχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το πλατό» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Μαρίας Μπακοδήμου στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024