Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Μπέλλος για Μαρία Μπέη: «Έχει κάποια θεματάκια μετά το MasterChef»

Δημήτρης Μπέλλος για Μαρία Μπέη: «Έχει κάποια θεματάκια μετά το MasterChef»

Ο Δημήτρης Μπέλλος μίλησε για τη νίκη της συντρόφου του Μαρίας Μπέη στο «MasterChef», σχολιάζοντας τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στην παρουσίαση της «Φάρμας».

Ο Δημήτρης Μπέλλος μίλησε για το «MasterChef», τη σχέση του με τη Μαρία Μπέη και τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε η σύντροφός του.

«Ήταν σαν να το πήρα εγώ το βραβείο. Χάρηκα πάρα πολύ που το πήρε, που νίκησε, γιατί πέρασε λίγο δύσκολα. Και γι’ αυτήν ήταν πολύ σημαντικό πράγμα, γιατί χωρίς τον Δημήτρη τα κατάφερε, τα πήγε πολύ καλά και για εμένα που την έβλεπα και της έλεγα: «τα κατάφερες χωρίς να σου πω ούτε ένα πράγμα»», σημείωσε αρχικά ο Δημήτρης Μπέλλος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Eίναι και λίγο ψυχολογικό»

Αναφορικά με τις περιπέτειες υγείας που πέρασε η σύντροφός του, ο Δημήτρης Μπέλλος ανέφερε πως έχει κάποια θεματάκια μετά το Masterchef. «Έχει κάποια θεματάκια μετά το παιχνίδι, τα οποία ακόμα λίγο τα τραβάει. Αν και πιστεύω είναι και λίγο ψυχολογικό. Τώρα μένει να βεβαιωθεί ότι όλα είναι τέλεια και δεν υπάρχει κάτι», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Ό,τι και να κάνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο κομμάτι της παρουσίασης, και τελεμάρκετινγκ να κάνει, να πουλήσει σκούπα χωρίς ρεύμα θα την πουλήσει. Είναι εξαιρετικός

Όσο για το αν το λαμπερό ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Δημήτρης Μπέλλος επισήμανε πως δεν είναι κάτι άμεσο. «Πιο επίσημο να ξέρει και ο απέναντι, αυτός που είναι στο σούπερ μάρκετ, στο περίπτερο ότι είμαι μαζί με τη Μαρία δεν νομίζω να υπάρχει. Τώρα το υπόλοιπο επίσημο, επειδή διαρκώς αλλάζουν πράγματα, δεν είναι κάτι άμεσο», υπογράμμισε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Όσο για το πώς είδε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ως παρουσιαστή στη Φάρμα, ο Δημήτρης Μπέλλος είχε να πει μόνο τα καλύτερα, βγάζοντάς του το καπέλο. «Είδα ένα 10λεπτο αλλά ό, τι και να κάνει ο άνθρωπος στο κομμάτι της παρουσίασης, και τελεμάρκετινγκ να κάνει, να πουλήσει σκούπα χωρίς ρεύμα θα την πουλήσει. Είναι εξαιρετικός».

Sports in

Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Ο Τσάβι έχει αναδείξει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου – Ξεχωρίζουν οι Γιαμάλ, Φερμίν και Κουμπαρσί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024