Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: «Μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε ένα πρωτάθλημα ο Λίλαρντ – Αδερφός μου ο Χόλιντεϊ

Αντετοκούνμπο: «Μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε ένα πρωτάθλημα ο Λίλαρντ – Αδερφός μου ο Χόλιντεϊ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωσε του Λίλαρντ από τους Μπακς, ενώ αναφέρθηκε και στον Τζρου Χόλιντεϊ που αποχώρησε.

Οι Μιλγουόκι Μπακς πυροδότησαν την βόμβα που ακούει στο όνομα Ντέιμιαν Λίλαρντ, προκαλώντας σεισμό στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο σούπερ-σταρ της ομάδας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μίλησε για την ενίσχυση της ομάδας του με τον πρώην γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ενώ έκανε μια αναφορά και στον Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος αποτέλεσε μέρος του deal, αποχωρώντας από το Μιλγουόκι.

«Είμαι ενθουσιασμένος που πήραμε τον Dame. Μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε ένα πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος για το επίπεδο του παίκτη που είναι. Μπορεί να σκοράρει ακόμη και στον ύπνο του και να σου αλλάξει τα φώτα με το σουτ του. Είναι μια γλυκόπικρη μέρα για το Μιλγουόκι. Πήραμε τον Dame, που είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά χάσαμε ένα σπουδαίο παιδί. Ο Τζρου μάς πήγε στην Γη της Επαγγελίας. Είμαι δέκα χρόνια στο ΝΒΑ και ξέρω πως είναι μπίζνες, αλλά ο Τζρου πάντα θα είναι αδερφός μου. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Όμως πρέπει να αφοσιωθούμε στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Αυτό θέλει και ο Λίλαρντ. Είναι διψασμένος και θα μας δώσει ώθηση. Χαίρομαι πολύ που τον έχουμε».

«Είμαι ενθουσιασμένος που πήραμε τον Dame. Μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε ένα πρωτάθλημα»

Ενώ για τον Χόλιντεϊ είπε, ««Είναι ο γ@@#μένος αδερφός μου, για πάντα. Αγαπώ την οικογένειά του, αγαπώ τον ίδιο, τον εκτιμώ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Με ευλόγησε με ένα γ@@#μενο πρωτάθλημα. Αυτός ήταν που έκανε ένα τεράστιο κλέψιμο στο Game 5 των τελικών. Πήγαμε μαζί στη μάχη πολλές φορές. Γ@@α το μπάσκετ, αυτά με τα οποία ασχολούνται τα media. Είναι αδερφός μου για μια ζωή και αυτό δεν θα αλλάξει, θα θριαμβεύσει όπου κι αν καταλήξει», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024