Μπέος: Να μην έρθει μόνος του ο Κασσελάκης, να πάρει και τον Τάιλερ και να πάρουμε τα φτυάρια
Ο δήμαρχος Βόλου υποστήριξε ότι όποιος θέλει να βρεθεί στην πόλη για να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.
Την πρόθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη να βρεθεί στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας σχολίασε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.
Όπως ανέφερε ο κ. Μπέος όλοι όσοι σχεδιάζουν να βρεθούν στην περιοχή είναι ευπρόσδεκτοι, ενώ ο δήμαρχος Βόλου τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πρέπει να πάει μόνος του στην περιοχή.
Ειδικότερα, ο Αχιλλέας Μπέος υπογράμμισε ότι θα πρέπει να πάρει μαζί του και τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ, προκειμένου να πιάσουν μαζί τα φτυάρια και να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της περιοχής.
«Να έρθει το συντομότερο, αλλά να πάρει και τον Τάιλορ, πως τον λένε, όχι τον τέιλορ τον ράφτη, να ‘ρθούνε μαζί, για να γυρίσουμε την πόλη και να πάρουμε τα φτυάρια μαζί» συμπλήρωσε ο κ. Μπέος.
Μεγάλα τα προβλήματα
Όπως σημείωσε ο κ. Μπέος η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί στην περιοχή κατά 80%, ενώ η υδροδότηση κατά 65% – ωστόσο παραμένει άγνωστο ακόμα αν το νερό είναι πόσιμο. «Στα χωριά επειδή ήταν μεγάλη η καταστροφή, θα αργήσουν να πάρουν το νερό οι κάτοικοι» συμπλήρωσε ο δήμαρχος Βόλου.
Σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο «δεν είναι ώρα για κλάματα και μουρμούρα». «Σηκώνουμε τα μανίκια με πρώτο εμένα να δουλέψουμε» είπε ο δήμαρχος Βόλου, ο οποίος εκτίμησε ότι σε 20 ημέρες θα έχει καθαρίσει η πόλη από τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών μετά την κακοκαιρία Elias.
- Πρόταση Τραμπ για πλαφόν 10% στα επιτόκια πιστωτικών καρτών – Πολιτικό μήνυμα ή ρεαλιστική παρέμβαση;
- Οι διαδηλώσεις στο Ιράν συνεχίζονται – Αναφορές για 65 νεκρούς
- Βενεζουέλα: Ο αριθμός των πολιτικών κρατουμένων που απελευθερώθηκαν έφθασε τους 18
- Αραγκτσί και Ιραβανί, κατηγορούν ΗΠΑ και Ισραήλ για την κατάσταση στο Ιράν
- Γροιλανδία: Τι σημαίνει για τους κατοίκους η «απειλή Τραμπ»
- Η Τσεχία θέλει να μείνει με κορώνα
- Οι ΗΠΑ ζητούν από τους Αμερικανούς να μην ταξιδεύουν στη Βενεζουέλα και να φύγουν άμεσα από τη χώρα
- Χρυσός: Δεν πτοούνται οι ταύροι από τα ρεκόρ του 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442