Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αχιλλέας Μπέος: «Όλος ο Βόλος έγινε λίμνη»

Αχιλλέας Μπέος: «Όλος ο Βόλος έγινε λίμνη»

«Μιλάμε για εκατομμύρια τόνους νερού και λάσπη» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος περιγράφοντας την κατάσταση

Για απέραντη θλίψη έκανε λόγο, ο Αχιλλέας Μπέος περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στον Βόλο και την Μαγνησία μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Elias.  Όσον αφορά την ηλεκτροδότηση είπε ότι «το 70%-80% του Βόλου δεν έχει ρεύμα ενώ πάλι δημιουργήθηκε πρόβλημα με το νερό».

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος του Βόλου είπε «Τι καλημέρα ρε παιδιά μας δουλεύετε;», στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που τον καλημέρισε. Συμπλήρωσε δε ότι «Εδώ είναι θλίψη, θλίβομαι δεν έχω δύναμη να μιλήσω, είναι μια κατάσταση που δεν μπορώ να σας την περιγράψω»

«Κινδύνευσαν ζωές, κόσμος απεγκλωβίστηκε»

Περιγράφοντας τι έζησε ο Βόλος το βράδυ της Τετάρτης είπε ότι «κινδύνευσαν ζωές, κόσμος απεγκλωβίστηκε. Έμεινε και το δικό μου αυτοκίνητο, παραλίγο να με παρασύρει το ρεύμα, ήρθε φορτωτής και με πήρε».

Στην συνέχεια, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις προσπάθειες των εργαζομένων του δήμου λέγοντας ότι «μου λένε «δήμαρχε όσο και να σε εκτιμάμε πόσο να δουλέψουμε». 20 ημέρες δουλεύουν διπλοβάρδιες οι χειριστές των βαρέων μηχανημάτων».

«Πολύ άσχημη η κατάσταση ενώ είχαμε αρχίσει να στεκόμαστε στα πόδια μας»

Αχιλλέας Μπέος – Δήμαρχος Βόλου

«Μιλάμε για την καταστροφή του Νώε»

Όταν, όμως, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ παρατήρησε ότι το πρόβλημα ξεκίνησε από την υπερχείλιση του Κραυσίδωνα, ο Αχιλλέας Μπέος ενοχλήθηκε και απάντησε «κάποιος φταίει, δεν με αφήνετε ρε παιδιά.

Μιλάμε για την καταστροφή του Νώε. Λίμνη έγινε ο Βόλος. Σας έδωσα μια εικόνα, αν θέλετε να βρείτε κάποιον που φταίει, φταίει ο Μπέος, τι να σας πω».  «Πού το το είχε αυτό κρυμμένο ο Θεός τόσα χρόνια; Μιλάμε για εκατομμύρια τόνους νερού και λάσπη» συνέχισε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Πολύ άσχημη η κατάσταση ενώ είχαμε αρχίσει να στεκόμαστε στα πόδια μας μετά από 21 ημέρες, ήρθε μια καταστροφή χειρότερη από την προηγούμενη» κατέληξε ο δήμαρχος Βόλου.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024