Κακοκαιρία Elias: Ο Βόλος εξακολουθεί να μην έχει νερό – Τον συντονισμό αναλαμβάνει ο Αχιλλέας Μπέος
Τι ανακοινώθηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Συντονιστικό Όργανο. Παραμένουν τα προβλήματα στον Βόλο λόγω της κακοκαιρίας Elias.
Ευρεία σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου με τη συμμετοχή του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, του υφυπουργού παρά τον πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκου, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη και του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο αλλά και με την παρουσία ανωτάτων αξιωματικών των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού που συμμετέχουν στις προσπάθειες της παροχής βοήθειας στους κατοίκους του Βόλου.
Σε όλη την πόλη του Βόλου υπάρχει έλλειψη νερού
Τον συντονισμό αναλαμβάνει ο Μπέος
Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του δημάρχου Βόλου, τον γενικό συντονισμό για την αποκατάσταση των ζημιών από τη δεύτερη αλλεπάλληλη θεομηνία (πλην των παρεμβάσεων σε χειμάρρους και ποτάμια που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας) και την επαναφορά της πόλης στην κανονικότητα ανέλαβε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται το πρόβλημα της έλλειψης νερού σε όλη την πόλη του Βόλου λόγω των καταστροφών που προκλήθηκαν και η ΔΕΥΑ Μείζονος Βόλου ανακοίνωσε ότι τηλέφωνο εκτάκτου ανάγκης είναι το 6977420835, σε θέματα που αφορούν την ύδρευση.
«Το 60% έως το 70% της πόλης θα έχει νερό το βράδυ, εάν έχει αποκατασταθεί έως τότε η ηλεκτροδότηση», είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο δήμαρχος Βόλου. «Δεν είναι ώρα για κλάματα», πρόσθεσε, αν και οι πολίτες βρίσκονται σε απόγνωση.
Τι θα γίνει με τον καιρό
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα Πέμπτη κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονταν μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες στη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια), τη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα και τη Βοιωτία (κυρίως τη δυτική και βόρεια). Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
- Voucher παιδικών σταθμών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό – Το πρώτο μήνυμα που έστειλε
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παιδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σπίτι στην Άνω Τούμπα – Σώθηκε ένας ηλικιωμένος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442