Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάιλερ Μακμπέθ για Στέφανο Κασσελάκη: «Έχουμε πολλά να προσφέρουμε στη χώρα»

Τάιλερ Μακμπέθ για Στέφανο Κασσελάκη: «Έχουμε πολλά να προσφέρουμε στη χώρα»

Ο Τάιλερ Μακμπέθ δήλωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ίδιος είναι ενθουσιασμένοι από τις εξελίξεις με τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που έχει δοθεί και στους δύο δήλωσε ο Τάιλερ Μακμπέθ, ο σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος τόνισε ότι η ζωή τους δεν ήταν μόνο γυμναστήριο και καφές. Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Έχει αλλάξει η ζωή μας με ωραίο τρόπο, είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία, νομίζω ότι θα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι και νομίζω ότι θα μας επιτρέψει να αποδείξουμε στη χώρα ότι έχουμε πολλά να προσφέρουμε».

Ο Τάιλερ Μακμπέθ είναι ο σύντροφος, ο συνοδοιπόρος και το στήριγμα του Στέφανου Κασσελάκη, στη μάχη του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση για το τι κάνει τώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης λείπει αρκετές ώρες, απάντησε ότι «έχω τη δική μου ζωή εκτός από όσα κάνει ο Στέφανος, έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα, όπως και εκείνος έχει τις δικές του».

«Η ζωή μας δεν είναι γυμναστήριο και έξοδοι»

«Είχαμε επαγγελματικές ζωές και πριν έρθουμε στην Ελλάδα, η ζωή μας δεν είναι γυμναστήριο και έξοδοι», συμπλήρωσε ο σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Η ζωή μας δεν είναι όπως νομίζατε, μόνο γυμναστήριο και καφές. Εργαζόμαστε όλη την ημέρα. Είχαμε πολύ έντονες καριέρες μέχρι αυτή τη στιγμή και είμαστε προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε».

Αναφορικά με το εάν έχει αλλάξει η ζωή τους μετά την εκλογή Κασσελάκη, είπε ότι «προσπαθούμε να έχουμε λίγη ιδιωτικότητα και να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με όλα». Κατέληξε λέγοντας o Τάιλερ Μακμπέθ: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω στην Ελλάδα και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και για τους δυο μας».

Δείτε τις δηλώσεις

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024