Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πορτογαλία: Μέγκαν και Χάρι πέρασαν τις διακοπές τους μαζί με την πριγκίπισσα Ευγενία

Πορτογαλία: Μέγκαν και Χάρι πέρασαν τις διακοπές τους μαζί με την πριγκίπισσα Ευγενία

Οι δεσμοί του Χάρι με την πριγκίπισσα Ευγενία αλλά και την πριγκίπισσα Μπεατρίς παραμένουν ισχυροί

Στην Πορτογαλία βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές η δούκισσα και ο δούκας του Σάσεξ, προτού επιστρέψουν πίσω στην Καλιφόρνια και αφού επισκέφθηκαν, νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, τη Γερμανία, για τους αγώνες που καθιέρωσε ο ίδιος ο Χάρι.

Προφίλ της Μέγκαν από στιγμιότυπο στους πρόσφατους αγώνες στη Γερμανία

Η πρώτη ξαδέρφη του Χάρι, η πριγκίπισσα Ευγενία, μοιράζει τη ζωή της τόσο στην Πορτογαλία όσο και στην Αγγλία, καθώς ο σύζυγός της, Τζακ Μπρούκσμπανκ, από πέρυσι εργάζεται εκεί, στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Το πριγκιπικό ζευγάρι έχει δύο γιους, τον Αύγουστο, δύο ετών και τον Έρνεστ, μόλις τεσσάρων μηνών.

Τον Χάρι δεν τον συνδέουν μόνο δεσμοί αίματος με την πριγκίπισσα Ευγενία, αλλά διατηρούν μια μακρά φιλία μεταξύ τους.

Κατέφθασαν χέρι χέρι μαζί στο Ντίσελντορφ, νωρίτερα τον Σεπτέμβριο

Παρόλο που ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από το 2020, οπότε και αποφάσισαν να διαχωρίσουν τόσο τη θέση τους όσο και τους δρόμους τους με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, οι δεσμοί του Χάρι με την πριγκίπισσα Ευγενία αλλά και την Μπεατρίς παραμένουν ισχυροί.

Όπως ισχυρίζονται πηγές που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, παραμένουν μεταξύ τους οι καλύτεροι φίλοι και μιλούν συνέχεια.

Απελευθερωμένη από το βασιλικό πρωτόκολλο η Μέγκαν μπορεί να επιλέγει μόνη της πλέον, χωρίς περιορισμούς, τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της

Όχι μόνο συγγενείς, αλλά και φίλοι

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο αγαπημένες ξαδέρφες του δούκα του Σάσεξ ένιωσαν μεγάλη αγωνία και στρες όταν οι εντάσεις ανάμεσα στον Χάρι, τη Μέγκαν και τον πατέρα και τον αδερφό του Χάρι έγιναν ανυπέρβλητες και εντέλει οδήγησαν στη ρήξη.

Οι πριγκίπισσες, κόρες της Σάρα Φέργκιουσον και του πρίγκιπα Ανδρέα, είναι οι αλήθεια ότι βρίσκονταν στη μέση, άκουγαν τις εκδοχές και των δύο πλευρών, ζουν και οι ίδιες όλο αυτό που θεωρείται ο βασιλικός μηχανισμός, οπότε έχουν γνώση και κατανόηση της κατάστασης.

Κατά την ενθρόνιση του βασιλιά Κάρολου, την περασμένη άνοιξη, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ παρέμεινε στην Καλιφόρνια με τα παιδιά της και δεν παρέστη τελικά, παρά την έντονη φημολογία, ο Χάρι πήγε στην τελετή χαμογελώντας και συνομιλώντας με την Μπεατρίς, τον άντρα της, καθώς και την Ευγενία και τον σύζυγό της.

Τον Χάρι δεν τον συνδέουν μόνο δεσμοί αίματος με την πριγκίπισσα Ευγενία, αλλά διατηρούν μια μακρά φιλία μεταξύ τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, πέρυσι να επισκεφθεί η ίδια τον ξάδερφό της στην Καλιφόρνια και με την οικογένειά του να παρακολουθήσουν μαζί το «Super Cup».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024