Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο αισθησιακός χορός της Ντούα Λίπα και η ταβέρνα του Ηλία στο Argylle

Ο αισθησιακός χορός της Ντούα Λίπα και η ταβέρνα του Ηλία στο Argylle

Με ελληνικό άρωμα η ταινία Argylle του Matthew Vaughn. Το εντυπωσιακό τρέιλερ με τον αισθησιακό χορό της Ντούα Λίπα.

Με άρωμα Ελλάδας το νέο κατασκοπευτικό θρίλερ Argylle του Matthew Vaughn και σενάριο του Jason Fuchs. Τι και αν ο Χένρι Κάβιλ κρέμασε την κάπα του Superman; Επιστρέφει ως υπερκατάσκοπος, με την ταινία να ακολουθεί τις περιπέτειές του σε όλο τον κόσμο. Δεν θα μπορούσαν, όπως φαίνεται, να λείπουν οι περιπέτειες στη χώρα μας και φυσικά πλάνα από την Ελλάδα.

Οι μυστικές αποστολές και η ελληνική ταβέρνα

Σύμφωνα με το τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Apple Original Films, ο Χένρι Κάβιλ υποδύεται έναν υπερκατάσκοπο, τον Argylle, ο οποίος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Οι πρωταγωνιστές θα βρεθούν ακόμα και σε μία ελληνική νησιώτικη ταβέρνα, την ταβέρνα του Ηλία, πραγματοποιώντας μυστικές αποστολές.

Μαζί του η κατάξανθη πλέον Ντούα Λίπα, η οποία πραγματοποιεί το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη.

To τρέιλερ δείχνει την Ντούα Λίπα να βάζει στο στόχαστρο τον Χένρι Κάβιλ ο οποίος υποδύεται τον πράκτορα Argylle. «Ελπίζω να χορεύεις τόσο καλά όσο ντύνεσαι», του λέει. «Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το μάθεις, ας χορέψουμε» λέει από την πλευρά του, με την Ντούα Λίπα να κατευθύνεται προς το μέρος του πριν ξεκινήσει έναν αισθησιακό χορό.

Η ιδέα της ευτυχίας για την Έλι Κόνγουεί είναι μια νύχτα στο σπίτι με τον υπολογιστή της και τη γάτα της

Τo φιλμ ακολουθεί την Έλι Κόνγουεϊ μία μοναχική συγγραφέα κατασκοπικών μυθιστορημάτων, της οποίας η ιδέα της ευτυχίας είναι μια νύχτα στο σπίτι με τον υπολογιστή της και τη γάτα της.

Όταν όμως η πλοκή των μυθιστορηματικών βιβλίων της Έλι Κόνγουεϊ -που έχουν ως επίκεντρο τον μυστικό πράκτορα Argylle και την αποστολή του να διαλευκάνει ένα παγκόσμιο κατασκοπευτικό συνδικάτο- αρχίζει να αντικατοπτρίζει τις μυστικές ενέργειες μιας πραγματικής κατασκοπευτικής οργάνωσης, τα ήσυχα βράδια στο σπίτι γίνονται παρελθόν.

Όταν ο Aiden (Sam Rockwell), ένας κατάσκοπος, εμφανίζεται για να τη σώσει (λέει) από την απαγωγή ή τη δολοφονία (ή και τα δύο), η Elly και η αγαπημένη της γάτα Alfie βυθίζονται σε έναν κρυφό κόσμο όπου τίποτα και κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Η ταινία, σύμφωνα με το Variety, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Φεβρουαρίου 2024 πριν από την προβολή της στο Apple TV+.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024