Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Μαρτάκης: «Mου ξεβίδωναν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο»

Κώστας Μαρτάκης: «Mου ξεβίδωναν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο»

Στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί αναφέρθηκε ο Κώστας Μαρτάκης με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με τον Βαγγέλη Κακουριώτη που έκανε τον γύρο των social media.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε συνέντευξη ο αγαπημένος τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, αποκαλύπτοντας τις ακραίες δηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί.

Ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης μίλησε για τους θαυμαστές του που έκαναν ακραία πράγματα, για την τηλεόραση, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Θαυμαστής μου είχε κάνει το πρόσωπο μου στην πλάτη του τατουάζ. Στο σπίτι που έμενα, ερχόντουσαν και μου ξεβίδωναν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο. Κάθε εβδομάδα έβαζα καινούργιες», σημείωσε ο Κώστας Μαρτάκης.

Οι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού

«Μου έχει ζητήσει θαυμάστρια να υπογράψω στο στήθος της, άλλα επειδή ήταν πολύ μικρή, δεν το έκανα. Έχουν ανέβει στη σκηνή ενώ τραγουδούσα άλλα δεν μπορείς να φερθείς άσχημα. Αυτός ο κόσμος σε ανεβάζει και σε κατεβάζει», συνέχισε ο Κώστας Μαρτάκης.

Δεν συγχωρώ την απιστία σε μία σχέση, ούτε έχω απιστήσει

«Η τηλεόραση μου λείπει. Φλερτάρω κάθε χρόνο με την ιδέα. Όταν κάνω κάτι θα ήθελα να ήταν κάτι καλό και να έχει απήχηση. Να νιώσω ότι θα μπορούσα να το κάνω καλά. Δεν έχω κόμπλεξ να είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής. Κάτι επιτυχημένο εξαρτάται από όλη την ομάδα», συμπλήρωσε ο Κώστας Μαρτάκης.

«Δεν συγχωρώ την απιστία σε μία σχέση, ούτε έχω απιστήσει. Δεν κάνω ό,τι δεν θέλω να μου κάνουν. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά, έχω μία σχέση. Το σεξ για έμενα δεν παίζει πρωταρχικό ρολό. Θα προτιμούσα τον συνδυασμό με έρωτα για να είναι υγιής μία σχέση», ανέφερε για την προσωπική του ζωή ο Κώστας Μαρτάκης.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024