Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κασσελάκης την «έσβησε», αλλά τον στοιχειώνει η σκιά της... - Πόλεμος photoshopάδων

Ο Κασσελάκης την «έσβησε», αλλά τον στοιχειώνει η σκιά της… – Πόλεμος photoshopάδων

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ή είναι πιο γρήγορη από τη σκιά της ή ο μοντέρ του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη τον πρόδωσε... το μήνυμα όσων έφτιαξαν τη φωτογραφία που έβαλε φωτιά στο Τwitter.

Στην πρώτη επίσκεψή του σε δημόσια δομή ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήθελε να εμφανιστεί μαζί με την υπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου, κρίνοντας προφανώς ότι θα πλήξει την εικόνα του την οποία χτίζει με τόση επιμέλεια και διαφυλάττει ως κόρη οφθαλμού.

Φρόντισε στο επίσημο υλικό που κυκλοφόρησε για αυτή τη συνάντηση να μην υπάρχει καμία παρουσία της, ούτε αναφορά στην υπουργό. Η προσπάθεια αποσιώπησης της παρουσίας της κυρίας Μιχαηλίδου δεν πέτυχε όμως αφού ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο χρόνια τώρα, πόσο μάλλον την εποχή των social media.

Ο κ. Κασσελάκης δέχθηκε έντονη κριτική και από το  εσωτερικό του κόμματος για αυτήν την επιλογή του, και ως προς το χρόνο της επίσκεψης και κυρίως για όσα είπε και έταξε – βγήκε από μέσα του ο θείος Σαμ, ένα από τα βιτριολικά σχόλια- αλλά και για όσα δεν είπε εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία της συνάντησης με την αρμόδια υπουργό. Ακόμη και αν δεν το ήξερε ότι θα τη βρει εκεί όπως έσπευσε να ξεκαθαρίσει σήμερα.

Όλη αυτή η τακτική όμως από την πλευρά Κασσελάκη, εκνεύρισε και τα δεξιά τρολ, όπως συνηθίζεται να λέγονται, και ανέλαβαν δράση οι έμπειροι photospopάδες. Και οι τελευταίοι όταν η πολιτική καταντά να είναι μόνο εικόνα και αναρτήσεις και stories μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν πρόβλημα.

Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν το γεγονός ότι η κυρία Μιχαηλίδου ήταν όντως εκεί, τον ξενάγησε και περπάτησαν πλάι πλάι «χαλώντας» τα πλάνα της πλευράς Κασσελάκη, διηγήθηκαν φωτογραφικά την ιστορία με το δικό τους τρόπο.

Ο σκηνοθέτης από την μία πλευρά (του κ. Κασσελάκη) δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να μάθει κάποιος για αυτή την συνύπαρξη. Τι θα γινόταν όμως αν ο μοντέρ του δεν ήταν όσο παρατηρητικός και προσεκτικός έπρεπε;

Πάρτι γίνεται στο Twitter για κακή «κοπτοραπτική»

Αυτή ήταν η σύλληψη και η «έμπνευση» όποιου έφτιαξε τη φωτογραφία που έβαλε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι αφαίρεσε από τις φωτογραφίες την κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά φρόντισε να αφήσει ανεξίτηλη τη σκιά της. Φρόντισε όμως -και εδώ το photoshop μπαίνει στην υπηρεσία πολιτικών όχι πολύ δίκαιων παιχνιδιών-, να αφήσει να εννοηθεί ότι το λάθος αυτό έγινε από την πλευρά Κασσελάκη.

Η επίμαχη φωτογραφία

Οι παρατηρητικοί στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουν μια σκιά δεξιά του κ. Κασσελάκη που όσο και προσπαθεί κανείς δεν μπορείς να την αντιστοιχήσει στον κ. Κασσελάκη.

Η φωτογραφία του απρόσεκτου μοντέρ

Και ενώ οι φανατικοί των παιχνιδιών παρατηρητικότητας είναι έτοιμοι να σκίσουν τα πτυχία τους, η απάντηση έρχεται από κάποιον που βρήκε το άλλο μισό της φωτογραφίας.

Και τώρα κάθε σκιά βρίσκει τον άνθρωπό της

Τα σχόλια στο Twitter

Δεκάδες είναι τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για το συγκεκριμένο περιστατικό με τη Δόμνα Μιχαηλίδου.

Δείτε μερικά από τα tweets:

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024