Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Στις 5 Οκτωβρίου η συνεδρίαση της ΚΟ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 5 Οκτωβρίου η συνεδρίαση της ΚΟ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη

Μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές αναμένεται να συνεδριάσει και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου αναμένεται να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπό τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα πραγματοποιηθεί και η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Στη συνεδρίαση της ερχόμενης Πέμπτης θα γίνουν ανακοινώσεις για τους τομεάρχες, το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και όσους λαμβάνουν θέσεις στα κοινοβουλευτικά όργανα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, κάλεσε σήμερα, κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του στη Βουλή, να προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, αναφέρει η Κουμουνδούρου σε σχετική ανακοίνωση.

Και σημειώνει πως «με την κίνηση αυτή αμέσως μετά από την εκλογή του από τη βάση, δίνει το έναυσμα για μια σειρά συνεδριάσεων των συλλογικών οργάνων του κόμματος».

Τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα ακολουθήσει το ερχόμενο διάστημα η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Η ατζέντα και η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ θα οριστεί προσεχώς, καθώς απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη είναι να συνεδριάσει αμέσως μετά το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η συγγνώμη Κασσελάκη σε Θεοχαρόπουλο και Καλπάκη

Εν τω μεταξύ, συγγνώμη φαίνεται πως ζήτησε η πλευρά Κασσελάκη από τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Στέργιο Καλπάκη για τον – τουλάχιστον άκομψο – τρόπο που οι τελευταίοι απομακρύνθηκαν από τις θέσεις του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του εκπροσώπου Τύπου αντίστοιχα, καθώς είχαν μάθει για την αντικατάστασή τους από τα ΜΜΕ.

Η κίνηση – ή μάλλον η μη κίνηση – αυτή του νέου προέδρου είχε σχολιαστεί από τον κ. Καλπάκη δημόσια, καθώς ανέφερε ότι ενημερώθηκε «από ιστοσελίδες για την απόφαση του νέου Προέδρου», ενώ ο Γιάννης Ραγκούσης είχε διαμηνύσει πως δεν μπορεί να προσπεράσει το γεγονός ότι «ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έμαθε από τα ΜΜΕ ότι εκπαραθυρώθηκε, ενώ κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του ούτε καν για λόγους στοιχειώδους εσωκομματικής ευγένειας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέργιος Καλπάκης συνάντησε την Πέμπτη τον Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε την συγγνώμη του.

Ο κ. Καλπάκης απάντησε, ωστόσο, ότι ενώ η καρατόμηση έγινε δημόσια, η συγγνώμη ζητήθηκε ιδιωτικά…

Όσον αφορά στον Θανάση Θεοχαρόπουλο, δεν έχει συναντηθεί ακόμα με τον κ. Κασσελάκη, αλλά το κλίμα σύμφωνα με πληροφορίες είναι αντίστοιχο.

Sports in

Επίθεση με πυροβολισμούς δέχτηκαν παίκτες της Μαρσέιγ! (pic)

Παίκτες της Μαρσέιγ δέχτηκαν πυροβολισμούς από ληστές στην απόπειρα των τελευταίων να τους κλέψουν τα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024