Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στην Άρτα: Προφυλακιστέος ο 38χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Δολοφονία στην Άρτα: Προφυλακιστέος ο 38χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου και θα παραμείνει εκεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος από την Άρτα που σκότωσε τον 68χρονο πατέρα του και εντοπίστηκε σε μαντρί στη Φωκίδα, σε μια υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Ο πατροκτόνος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα και η απολογία του διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες. Ο 38χρονος ισχυρίστηκε πως δεν είχε προηγηθεί καβγάς και ότι είναι ανίκανος για καταλογισμό ευθυνών λόγω ψυχιατρικών προβλημάτων.

Η διπλή εξαφάνιση πατέρα και γιου προβλημάτισε έντονα την αστυνομία

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 38χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου και θα παραμείνει εκεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο 68χρονος άντρας δέχτηκε χτυπήματα από πέτρα στο κεφάλι. Το μοιραίο χτύπημα τον βρήκε στην κροταφική χώρα, με το χρόνο της δολοφονίας να προσδιορίζεται πριν από μία εβδομάδα, τη μέρα που πατέρας και γιος, πήραν το δρόμο της επιστροφής από τη Λαμία προς την Άρτα.

Για έξι ημέρες η σορός του πατέρα του παρέμενε στο σημείο και ο δράστης τριγυρνούσε στα ορεινά χωριά της Φωκίδας, με τη διπλή εξαφάνιση να προβληματίζει έντονα την αστυνομία από την πρώτη στιγμή.

Εντοπίστηκε σε μαντρί

Φως στην υπόθεση έπεσε όταν βοσκός βρήκε μέσα στο μαντρί του τον 38χρονο που κατηγορείται για το έγκλημα. Ο βοσκός ειδοποίησε την αστυνομία και το παζλ της δραματικής υπόθεσης, άρχισε να συμπληρώνεται ταχύτατα.

Σαστισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 65χρονου θύματος, με τον ξάδερφό του να δηλώνει πως η τοπική κοινωνία έχει πέσει από τα σύννεφα.

«Τον σκότωσα γιατί θα το έκανε εκείνος»

«Τον σκότωσα γιατί θα το έκανε εκείνος. Έγινε πάνω στον καυγά και ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου», αποκάλυψε με κυνισμό ο 38χρονος πατροκτόνος στους αστυνομικούς.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο 68χρονος άντρας δέχτηκε χτυπήματα με μια πέτρα στο κεφάλι. Το μοιραίο τον βρήκε στην κροταφική χώρα, με το χρόνο της δολοφονίας να προσδιορίζεται πριν από μία εβδομάδα, τη μέρα που πατέρας και γιος, πήραν το δρόμο της επιστροφής από Λαμία για Άρτα.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024