Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Για έναν Δήμο Αμφιλοχίας για Όλους

Για έναν Δήμο Αμφιλοχίας για Όλους

Άρθρο στα ΝΕΑ του υποψηφίου Δημάρχου Αμφιλοχίας Σάκη Τορουνίδη.

Με άρθρο του στο cityhub των ΝΕΩΝ, ο Σάκης Τορουνίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας αναλύει το σχεδιασμό του.

Ο Σάκης Τουρουνίδης έγραψε:

«Ελάτε στον τόπο μας, την Αμφιλοχία, το Μενίδι, τον Ίναχο. Θα δείτε ότι δεν του δεν λείπει τίποτα. Βουνό, θάλασσα, φυσικό κάλλος, ιστορία, πολιτισμό, πανέμορφα παραδοσιακά χωριά και αστικό κέντρο, τοπικά προϊόντα πρώτης ποιότητας, έχουμε. Ανθρώπους με μεράκι που θα κάνουν τα πάντα για την οικογένειά τους και τον τόπο τους, έχουμε.

Από το Δήμο μας όμως και τη λειτουργία του λείπουν τρία πράγματα: εμπειρία στο τιμόνι, σχέδιο και ομάδα να το υλοποιήσει. Αυτά που εγγυάται από τις 9 του Οκτώβρη η Παράταξή μας, Δήμος για όλους.

Δήμος για Όλους σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον, σημαίνει Δήμος που ενώνει και υπηρετεί όλους και όλες μας, ώστε κάθε δημότης, σε κάθε γωνιά του Δήμου να απολαμβάνει έξι, αδιαπραγμάτευτα για εμάς, πράγματα: ποιότητα ζωής, ανθεκτικές υποδομές που δίνουν ασφάλεια, ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πακέτο, πλήρη κοινωνική στήριξη, πλήρη πολιτιστική ατζέντα, και καθολική ψηφιακή εξυπηρέτηση.

Δήμος για Όλους σημαίνει όμως και Δήμος που ενώνει όλα τα κύτταρα ανάπτυξης που τον απαρτίζουν. Το αστικό κέντρο με την περιφέρεια, την πόλη με τα χωριά, το βουνό με την θάλασσα. Είναι ένα πολιτικό σκεπτικό που αντιλαμβάνεται το αστικό κέντρο της Αμφιλοχίας, το Μενίδι, τον Ίναχο και τα χωριά του Δήμου ως μία αδιάσπαστη ενότητα.

Γιατί η ανάδειξη της Αμφιλοχίας θα έχει ευεργετικές επιπτώσεις σε όλο τον Δήμο. Άλλωστε η ολοκλήρωση κατασκευής της Ιόνιας οδού απαιτεί άλλου είδους παρεμβάσεις, κυρίως στον αστικό ιστό της πόλης και των οικισμών που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών όπως το Μενίδι, η Μπούκα, το Σπάρτο, το Ανοιξιάτικο. Αλλά και η στήριξη της τοπικών προϊόντων καθώς και η ανάπτυξη του αγροτουρισμού, του εναλλακτικού και θεματικού τουρισμού στα χωριά και τις ορεινές περιοχές μας θα φέρει κόσμο και στην Αμφιλοχία.

Ένας ενάρετος κύκλος που πρέπει να πυροδοτήσουμε, βάζοντας ως οραματικό στόχο να κάνουμε όλο το Δήμο Αμφιλοχίας τόπο ποιότητας ζωής για κάθε δημότη και προορισμό ευεξίας για κάθε επισκέπτη!»

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024