Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δραματικό μήνυμα Μπέου: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο Βόλο - Προστατεύστε τη ζωή σας

Δραματικό μήνυμα Μπέου: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο Βόλο – Προστατεύστε τη ζωή σας

Για χειρότερη κατάσταση από αυτή που αντιμετώπισε η πόλη με την κακοκαιρία Daniel μιλά ο δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος και απευθύνει δραματική έκκληση στους πολίτες.

Να κάνουν ό,τι πρέπει για να προστατεύσουν τη ζωή τους καλεί τους πολίτες του Βόλου ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας για ανεξέλεγκτη κατάσταση ενώ η κακοκαιρία Elias πλήττει την πόλη, που ήδη είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel.

«Σας εκλιπαρώ ανεβείτε ψηλά, φύγετε από τα ισόγεια» τονίζει ο κ. Μπέος, και προειδοποιεί ότι ο Κραυσίδωνας είναι έτοιμος να σπάσει, η πόλη δεν θα αντέξει.

«Αυτή η καταρρακτώδης βροχή είναι μεγαλύτερη από τις 6 Σεπτεμβρίου».

«Έχει κοπεί ο δρόμος στην Αγριά, πλημμύρες παντού. Ο Κραυσίδωνας αν συνεχίσει να υπάρχει τέτοια ροή, τα επόμενα λεπτά θα ξεχειλίσει» προειδοποιεί, κάτι που όντως συνέβη, πλημμυρίζοντας δρόμους και σπίτια.

«Σας εκλιπαρώ, αν μένετε σε ισόγεια και πρώτους ορόφους, ανεβείτε ψηλότερα» λέει απευθυνόμενος στους κατοίκους του Βόλου και καλώντας τους να «μείνουν ψηλά και να μην κυκλοφορούν» γιατί «η βροχή θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα».

«Η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη»

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος γράφει: «Η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη. Έκκληση. Κλειστείτε στα σπίτια σας, πηγαίνετε σε ψηλότερους ορόφους, προστατεύστε τη ζωή σας».

Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στον Κραυσίδωνα

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο Κραυσίδωνας «έσπασε» στο ύψος της γέφυρας του ΟΣΕ και στο ύψος της οδού Ζάχου με Λόρδου Βύρωνος.

Σπίτια πλημμυρίζουν και οι κάτοικοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να σώσουν τις περιουσίες τους. Το νερό παρασύρει αυτοκίνητα και εισβάλλει σε ισόγειες κατοικίες ενώ αρκετές γειτονιές είναι χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η δημοσιογράφος Φρόσω Παύλου, μαζί με άλλα τρία άτομα είναι εγκλωβισμένοι στον Κραυσίδωνα.

Λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης, οι κάτοικοι του Βόλου ειδοποιήθηκαν από το 112 ότι ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή, λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Δρόμοι, υπόγεια, σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν από την πολύ σφοδρή καταιγίδα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, νοικοκυριά στον Βόλο, τη Νέα Ιωνία, το Διμήνι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, ενώ η νύχτα γίνεται μέρα από τους κεραυνούς

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024