Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κηφισιά: Εννέα συλλήψεις από το επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων

Κηφισιά: Εννέα συλλήψεις από το επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων

Συνελήφθησαν 9 ανήλικοι στην Κηφισιά για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς είχαν στην κατοχή τους αυτοσχέδια ρόπαλα.

Με τη σύλληψη εννέα ανήλικων, ηλικίας από 14 έως 16 ετών, ολοκληρώθηκε το βίαιο επεισόδιο που σημειώθηκε στην Κηφισιά το βράδυ της Κυριακής.

Το περιστατικό που ξεσήκωσε ολόκληρη τη γειτονιά, φαίνεται πως έγινε για τα μάτια μια κοπέλας, και είχε αποτέλεσμα να χτυπιούνται δεκάδες άτομα για αρκετή ώρα στους δρόμους της Κηφισιάς.

Οι ανήλικοι προέρχονταν από δύο παρέες: η μία από τη Δυτική Αττική και η άλλη από την Κηφισιά

Προγραμματισμένο το ραντεβού

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, το ραντεβού μεταξύ των νεαρών ήταν προγραμματισμένο και σε αυτό βρέθηκαν ανήλικοι από παρέες της Δυτικής Αττικής και της Κηφισιάς.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψη 9 ανηλίκων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν έξι αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα και καπέλο, τα οποία απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι από τη συμπλοκή είχα τραυματιστεί δύο 15χρονοι, οι οποίοι είχαν διακομισθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Για τα μάτια μιας κοπέλας

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού είχε κλειστεί μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και η αιτία αυτής της αιματηρής συμπλοκής ήταν για τα μάτια μιας κοπέλας, που φέρεται να ήταν πρόσωπο που γνώριζε άτομα και από τις δύο παρέες.

«Είδαμε γύρω στα 30 άτομα να κυνηγούν δύο παιδιά. Τους είχαν βάλει κάτω και τους χτυπούσαν με καδρόνια! Στο κεφάλι, στο σώμα, με κλωτσιές, με μπουνιές…», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

«Είδα κάτι παιδιά με ρόπαλα, τους ρώτησα πού πάτε. Λέει μας έχουν ειδοποιήσει κάποιοι ότι κατεβαίνουν να μας πλακώσουν στο ξύλο. Φώναζαν αυτά δεν θα περάσει, δεν θα περάσει κανείς από εδώ. Πήγαν εδώ πέρα και έγινε χαμός», συμπλήρωσε μια γυναίκα που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό.

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024