Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στη Λαμία: Το μαντρί που εντοπίστηκε ο 38χρονος – Τι είπε στον βοσκό που τον βρήκε

Δολοφονία στη Λαμία: Το μαντρί που εντοπίστηκε ο 38χρονος – Τι είπε στον βοσκό που τον βρήκε

Τα λόγια του 38χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 68χρονο πατέρα του, όταν εντοπίστηκε από έναν βοσκό μετά το σοκαριστικό του έγκλημα.

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση στη Λαμία, όπου 38χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 68χρονο πατέρα του. Το σοκαριστικό έγκλημα εξιχνιάστηκε, αφού η αστυνομία εντόπισε τον γιο σε άθλια κατάσταση, ενώ οι δύο άντρες ήταν εξαφανισμένοι για μέρες.

Ο 38χρονος και ο 68χρονος από την Άρτα ήταν αγνοούμενοι από την περασμένη Τετάρτη, με τον γιο να εντοπίζεται σε μαντρί στην ορεινή Φωκίδα από έναν βοσκό.

Όταν τον βρήκαν σε μεγάλη σύγχυση, ο 38χρονος ομολόγησε το έγκλημά του και έδειξε στις Αρχές το σημείο που κείτοταν νεκρός ο 65χρονος πατέρας του.

«Πάρτε την αστυνομία να έρθει να με πάρει»

Όπως δήλωσε στο TLive ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο, ο δράστης φαινόταν εξαντλημένος αλλά σε καμία περίπτωση δεν φαινόταν να έχει κάνει κάποιο έγκλημα. Άλλωστε και οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

«Φοβηθήκαμε ότι ήταν κλέφτης. Του είπαμε “σήκω φύγε θα πάρουμε την Αστυνομία”. Τότε μας απάντησε “πάρτε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει”. Πήραμε την αστυνομία», είπε αρχικά ο βοσκός στο TLive.

«Απ’ έξω από τον στάβλο έχουμε μια περιοχή με συρματόπλεγμα, εκεί τον βρήκαμε. Μας είπε ότι διψάει και πεινάει. Μας είπε η Αστυνομία να τον παρακολουθούμε μη φύγει μέχρι να έρθει. Ήταν ήρεμος, εξαντλημένος, δεν φαινόταν για φονιάς. Εκεί που είναι το μαντρί είναι δύσβατο το μέρος, δεν ξέρω πως βρέθηκαν εκεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βοσκός.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής γνωστές πληροφορίες, ο γιος με τον πατέρα τσακώθηκαν άσχημα ενώ επέστρεφαν από τη Λαμία στην Άρτα.

Στο μεταξύ, η μαρτυρία ενός βοσκού στην ορεινή Φωκίδα, έκανε λόγο για ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας με κολάρο βουτηγμένος στο αίμα, το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν πατέρας και γιος ξεκίνησαν από τη Λαμία για να επιστρέψουν στην Άρτα.

Το γεγονός αυτό μεγάλωσε το μυστήριο αρχικά, καθώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως ο 38χρονος γιος, έφυγε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με κολάρο. Μάλιστα, το τραύμα που είχε στο πόδι δεν του επέτρεπε να οδηγήσει και για το λόγο αυτό πήγε από την Άρτα στη Λαμία ο πατέρας του για να τον πάρει.

Το απενεργοποιημένο κινητό

Η ανάλυση των στιγμάτων των κινητών έδειξε ότι ένα 24ωρο μετά την περίεργη εξαφάνιση πατέρα και γιου, δηλαδή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (21.09.23), το τηλέφωνο σβήνει, είτε γιατί κάποιος το έκλεισε, είτε γιατί έμεινε από μπαταρία, ή γιατί δεν υπάρχει σήμα στην περιοχή.

«Η οικογένεια που έχει μείνει πίσω δεν μπορεί να ακούει ανακρίβειες. Σκεφτείτε την αγωνία τους. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως ο 68χρονος είχε επικοινωνήσει 2 ώρες πριν φτάσουν στην Άρτα. Από εκεί και έπειτα αγνοούνται», ανέφερε χθες στο Live News συγγενής των αγνοούμενων.

Τελικά, ο 68χρονος πατέρας εντοπίστηκε νεκρός και ο γιος του ομολόγησε ότι τον σκότωσε με μια πέτρα στο κεφάλι, ενώ η σορός του φέρει και δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024