Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκυος serial killer στην Ταϊλάνδη δολοφόνησε 13 ανθρώπους - Τους δηλητηρίασε με κυάνιο

Έγκυος serial killer στην Ταϊλάνδη δολοφόνησε 13 ανθρώπους – Τους δηλητηρίασε με κυάνιο

Η Sararat Rangsiwuthaporn, σύζυγος ανώτερου αξιωματούχου της αστυνομίας, συνελήφθη την Τρίτη στην Μπανγκόκ, ύστερα από τις έρευνες που έγιναν σχετικά με τους θανάτους στον περίγυρό της.

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση απήγγειλε σήμερα η αστυνομία της Ταϊλάνδης σε μια 35χρονη γυναίκα – μέχρι πρόσφατα υπεράνω υποψίας – που είναι ύποπτη ότι δολοφονούσε ανθρώπους δηλητηριάζοντάς τους με κυάνιο.

Η Sararat Rangsiwuthaporn, 4 μηνών έγκυος, σύζυγος ανώτερου αξιωματούχου της αστυνομίας, συνελήφθη την Τρίτη στην Μπανγκόκ, ύστερα από τις έρευνες που έγιναν σχετικά με τους θανάτους 13 φιλικών της προσώπων και γνωστών της. Οι δολοφονίες πιστεύεται ότι διαπράχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια.

Η δολοφονία της φίλης

Σύμφωνα με το BBC, τα συγγενικά πρόσωπα ενός των εκ θυμάτων είχαν αναφέρει στις Αρχές πως πέθανε ύστερα από ταξίδι που είχε κάνει με την συλληφθείσα νωρίτερα τον Απρίλιο. Πριν από δύο εβδομάδες, είχαν ταξιδέψει στην επαρχία Ρατσαμπούρι, όπου έλαβαν μέρος σε μία βουδιστική τελετή σε ποταμό. Λίγο αργότερα, η φίλη της κατέρρευσε στις όχθες και άφησε την τελευταία της πνοή.

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση εντοπίστηκαν ίχνη κυανίου στη σορό της, ενώ είχαν χαθεί προσωπικά της αντικείμενα, όπως το κινητό και η τσάντα της.

Στοιχεία και μαρτυρίες οδηγούν στο συμπέρασμα πως τόσο το άτομο αυτό, όσο και άλλα 12  άτομα, δηλητηριάστηκαν από την Rangsiwuthaporn.

Δηλητηρίαζε φίλους και γνωστούς

Ανάμεσα στα θύματά της είναι πρώην εραστές, καθηγητές και φίλοι της και συνάδελφοι αστυνομικοί του άντρα της, ενώ η αστυνομία υποπτεύεται ότι την βοήθησε η αδερφή της, η οποία είναι φαρμακοποιός.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας,  η γυναίκα υποφέρει από ψυχιατρικά προβλήματα ενώ το κίνητρό της πιστεύεται ότι ήταν τα χρήματα.  Η ίδια πάντως αρνείται τις κατηγορίες.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024