Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Full in love ο Αχιλλέας - Ανδρέας: Αυτή είναι η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά

Full in love ο Αχιλλέας – Ανδρέας: Αυτή είναι η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά

Full in love φαίνεται να είναι ο 23χρονος Αχιλλέας - Ανδρέας, ένας εκ των τριών γιων της Μαρί Σαντάλ και του συζύγου της Παύλου.

Full in love φαίνεται να είναι ο 23χρονος Αχιλλέας – Ανδρέας, ένας εκ των τριών γιων της Μαρί Σαντάλ και του συζύγου της Παύλου Γλύξμπουργκ. Ο εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ιζαμπέλα και δεν διστάζει να ανεβάσει κοινές τους στιγμές στα social media.

Τα τελευταία χρόνια ο Αχιλλέας – Ανδρέας διατηρεί σχέση με την Aμερικανοβρετανίδα φωτογράφο, DJ και μοντέλο, Isabella Massenet. Αν και προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή και τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν έχει διστάσει να μας τη γνωρίσει.

Σε ένα από τα story του στο Instagram, ο Αχιλλέας – Ανδρέας ανέβασε ένα βίντεο όπου το ζευγάρι φαίνεται χαμογελαστό πάνω σε μηχανή, με τη σχέση τους να φαίνεται να μετρά δύο χρόνια.

Αχιλλέας – Ανδρέας: Το who is who

Ο νεαρός Αχιλλέας – Ανδρέας γεννήθηκε το 2000 στη Νέα Υόρκη. Μεγάλωσε στην Αγγλία και είναι ο μικρότερος αδελφός της Μαρίας – Ολυμπίας, μοντέλο και κοσμική προσωπικότητα.

Του αρέσει το δράμα και η υποκριτική. Κατάφερε σε ηλικία μόλις 15 ετών, να πάρει έναν μικρό ρόλο το 2017 στη σαπουνόπερα «The Bold and the Beautiful» (Τόλμη και Γοητεία).

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του ο Αχιλλέας – Ανδρέας πόζαρε δείχνοντας την αφίσα της ταινίας «No Hard Feelings» με την Jennifer Lawrence στην οποία είχε και ο ίδιος συμμετοχή.

Είμαι υπερήφανος που έπαιξα έναν μικρό ρόλο (η πρώτη μου εμφάνιση στον κινηματογράφο!) σε κάτι τόσο ξεχωριστό

«Είμαι υπερήφανος που έπαιξα έναν μικρό ρόλο (η πρώτη μου εμφάνιση στον κινηματογράφο!) σε κάτι τόσο ξεχωριστό» ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία, καλώντας τους θαυμαστές του να δουν την ταινία.

Στους ηθοποιούς που θαυμάζει συμπεριλαμβάνονται οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ. Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ τους οποίους έχει ως πρότυπο για να μπορέσει να εδραιωθεί στον χώρο της υποκριτικής.

Αυτή είναι η σύντροφος του Αχιλλέα – Ανδρέα

Η 22χρονη κοπέλα του Αχιλλέα είναι η κόρη της Natalie Massenet, η οποία διευθύνει την Imaginary Ventures που επενδύει στην Glossier και στο Skims της Kim Kardashian.

Αλλά και ιδρύτρια του Net -a-Porter, ενός designer fashion portal που έφερε επανάσταση στον κλάδο της μόδας το 2000. Και αυτό γιατί μέχρι την εμφάνισή του δεν υπήρχε online προορισμός για fashion ρούχα.

H Ιsabella Massenet έχει δύο αδέρφια, την Ava και τον Jet και διατηρεί πολύ καλή σχέση με τη μητέρα του Αχιλλέα – Ανδρέα, Μαρί Σαντάλ. Σύμφωνα με συνέντευξή τους στην Evening Standard, τα δύο κορίτσια περνούσαν εναλλάξ εβδομάδες και σαββατοκύριακα με τους γονείς τους. Ο χρόνος τους μοιραζόταν χαρακτηριστικά ανάμεσα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Ιnstagram, εκτός από DJ , είναι κυρίως μοντέλο με ενεργό συμβόλαιο στην IMG Models. Πρόκειται για το ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί τις Gigi και Bella Hadid, Karlie Kloss και Gisele Bündchen.

Συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της από τον ρόλο της ως DJ σε εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός πάρτι στο ξενοδοχείο Ritz Paris.

Ήταν πριν από πολύ καιρό που η Ιζαμπέλα ανέβασε μια κοινή της φωτογραφία με τον Αχιλλέα – Ανδρέα να ποζάρουν με μαγιό, απολαμβάνοντας το καυτό καλοκαίρι και τρώγοντας καρπούζι.

Όταν παίρνω αποφάσεις, σκέφτομαι πάντα την οικογένειά μου και την ιστορία μας

Το 2018, το «Paper Magazine» δημοσίευσε φωτογραφίες από ένα γύρισμα με τον Αχιλλέα – Ανδρέα, τον αδελφό του Κωνσταντίνο – Αλέξιο και την αδερφή του Ολυμπία, ντυμένοι και οι τρεις κομψά και casual στον οίκο υψηλής ραπτικής Dior.

«Όταν παίρνω αποφάσεις, σκέφτομαι πάντα την οικογένειά μου και την ιστορία μας. Είναι σημαντικό να μην χαλάσουμε την εικόνα που πρεσβεύουμε», είχε δηλώσει ο Αχιλλέας – Ανδρέας.

Ο πατέρας του Αχιλλέα – Ανδρέα, Παύλος Γλύξμπουργκ, είχε παντρευτεί παντρευτεί τη Μαρί – Σαντάλ Μίλερ, κόρη του πάμπλουτου Βρετανού επιχειρηματία Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ, στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 1995.

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024