Αυτή είναι η πανέμορφη σύντροφος του Ίγκνας Μπραζντέικις (pics)
Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού…
Ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την Κυριακή την απόκτηση του από τη Ζαλγκίρις Κάουνας και τον Λιθουανό φόργουορντ να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια του Σούπερ Καπ.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και στο πλευρό του Λιθουανού φόργουορντ βρίσκεται πάντα η εντυπωσιακή του σύντροφος, Γιασμίνα Γκούσιτς.
Μάλιστα η πανέμορφη ξανθιά είχε ακολουθήσει τον «Ίγκι» και στη Μανίλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρακολουθώντας τους αγώνες παρέα με τις υπόλοιπες συντρόφους των διεθνών παικτών.
Δείτε την πανέμορφη σύντροφο του Μπραζντέικις:
- Η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε ξανά φωτογραφίες από τα κουτάβια της μετά το κράξιμο από την PETA
- Ο Μπιτάδος μεγάλος νικητής του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας με ρεκόρ αγώνα – Έγραψε ιστορία η Μαρινάκου
- Ιωάννινα: Βίντεο από τη στιγμή που χτυπά ο σεισμός των 5,3 Ρίχτερ στη Λεπτοκαρυά
- Πρέβεζα: Νεκρός 40χρονος στο λιμάνι της Πρέβεζας
- ΠΑΣΟΚ: «Δε χρειαζόμαστε μία ημέρα για να γιορτάζει τις γυναίκες, αλλά μια κοινωνία που τις προστατεύει κάθε μέρα»
- «Θέλω τα… μισθά μου!»


