Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα με αντίπαλο την Γιούνγκ για τον Ολυμπιακό στο Champions League

Πρεμιέρα με αντίπαλο την Γιούνγκ για τον Ολυμπιακό στο Champions League

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Champions League του πόλο την Τρίτη (26/9), με αντίπαλο τη Γιούνγκ Ντουμπρόβνικ.

Το Champions League στο πόλο ξεκινά και ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα βρίσκει απέναντί του την Γιούνγκ Ντουμπρόβνικ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων (26/9, 19:00).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γιούνγκ στο «Παπαστράτειο» και καλείται να πάρει τη νίκη σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με την Προ Ρέκο και την Ντιναμό Τιφλίδας.

Μόνο δύο ομάδες παίρνουν την πρόκριση και για τον Ολυμπιακό είναι πιο δύσκολο να παρουσιαστεί όπως ακριβώς πρέπει, αφού δεν έχει επίσημους αγώνες, σε σχέση με τις αντιπάλους του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χέρβο Κόλιανιν, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Ο πρώτος αγώνας της σεζόν είναι αγώνας για το Champions League. Η Γιουγκ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ένας μεγάλος σύλλογος, ο πιο δύσκολος από τα προκριματικά. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, αλλά πιστεύω στην ομάδα και μια νίκη που θα μας έδινε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της σεζόν. Σίγουρα, ο πιο δύσκολος όμιλος και κάθε βαθμός είναι σημαντικός για την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο διεθνής αμυντικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Δερβίσης, υπογράμμισε: «Ανυπομονούμε για την πρεμιέρα μέσα στην έδρα μας με τη Γιουγκ. Εχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία και ανυπομονούμε να το δείξουμε στο πρώτο επίσημο μας παιχνίδι. Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ είναι ιστορική και πάντα δύσκολη ομάδα. Πιστεύω, θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, μετά την καλή προετοιμασία που έχουμε κάνει και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, που θα μας δώσουν ώθηση στο ξεκίνημα του Champions League».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024