Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κασσελάκης: «Βεβαίως και μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη» - Τι λένε ο πατέρας και ο αδερφός του

Στέφανος Κασσελάκης: «Βεβαίως και μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη» – Τι λένε ο πατέρας και ο αδερφός του

Ο Στέφανος Κασσελάκης ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη στήριξη μετά την εκλογή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολύ καλή σχέση με τον πατέρα και τον αδερφό του φαίνεται να έχει ο Στέφανος Κασσελάκης. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά του μετά την εκλογή του.

Το ίδιο αποτυπώνουν και οι δηλώσεις των συγγενών του κ. Κασσελάκη μετά την επικράτησή του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Στέφανος έχει πολλή δουλειά», τόνισε ο πατέρας του

Ο πατέρας και ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη μίλησαν στο MEGA για τον νέο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ εκτίμησαν ότι «μπορεί να αλλάξει σελίδα στη χώρα».

Ο Θεόδωρος Κασσελάκης αναφέρθηκε με συγκίνηση στη νίκη του γιου του, τονίζοντας πως πάντα – από το πανεπιστήμιο – είχε προτάσεις, ενώ είχε συζητήσεις και με επενδυτές στο παρελθόν.

«Ήταν το όνειρό του»

«Όταν ο Στέφανος μου ανέφερε με τους συνεργάτες και τους φίλους του τον σκοπό του για την πολιτική ήμουν θετικός, γιατί ήταν το όνειρό του», δήλωσε.

«Είμαστε δημοκρατικοί εδώ και πολλά χρόνια. Όταν λέμε δημοκρατικοί εννοώ ότι πάντα πιστεύουμε στον λαό και ότι ο λαός πρέπει να ανταμειφθεί από εμάς στις προσπάθειές του. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Ανδρέα Παπανδρέου προσωπικά. Πραγματικά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, είχα την ευκαιρία να ακούσω και να μάθω πάρα πολλά και ήταν πάντα τα πιστεύω μας στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Είχε την τύχη να περάσει από ένα κολέγιο, το Phillips Academy, από το οποίο πέρασαν γνωστοί πολιτικοί. Ήταν εσώκλειστος και ο Στέφανος έχει ακολουθήσει όλη την πορεία αυτού του χώρου», συμπλήρωσε.

Ποια συμβουλή του έδωσε

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν συνεργάτης του Τζο Μπάιντεν, μιλάει έξι γλώσσες, ενώ στην ενασχόλησή του με τη ναυτιλία η δουλειά του ήταν εξαιρετική.

«Είναι ενημερωμένος και μαθαίνει πολύ γρήγορα», ανέφερε ο πατέρας του.

Μόλις ο Στέφανος Κασσελάκης του ανακοίνωσε την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο πατέρας του τον συμβούλεψε να το σκεφτεί καλά, αλλά και να δει και τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είχα μία πληροφορία ότι διάφορες παρατάξεις είχαν οικονομικές δυσκολίες και δεν ήθελα να μπλέξουμε σε τέτοιες διαδικασίες. Του είπα ότι θα έχει την υποστήριξή μας, να είναι ικανός και να κοιτάξει να ενδιαφερθεί για τον λαό. Με απασχολεί πολύ το από σήμερα και πέρα. Ο Στέφανος έχει πολλή δουλειά», είπε.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα σοβαρό κεφάλαιο στην πορεία του γιου του, ενώ για τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ικανός να τα ξεπεράσει, καθώς τα standards που κινείται είναι υψηλά.

«Ο Στέφανος είναι manager», σχολίασε.

Για το παραδικαστικό κύκλωμα

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη ανέφερε ότι η οικογένειά του ταλαιπωρήθηκε άδικα με την υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος. Όπως είπε ο ίδιος, στο τέλος δικαιώθηκαν και στη συνέχεια θέλησε να ευχαριστήσει τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη του «ΒΗΜΑΤΟΣ» και των «ΝΕΩΝ», ο οποίος βοήθησε στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Ο Στέφανος ερχόταν στα δικαστήρια. Έχω πονέσει άδικα. Ο Θεός με έχει καλά και είμαι όρθιος», είπε.

«Είναι εξαιρετική η άποψή μου για τον Μητσοτάκη» – «Μπορεί να τον κερδίσει»

«Ο Στέφανος μπορεί να βοηθήσει το ελληνικό κράτος. Έχει ήθος, έχει ενδιαφέρον, είναι εργατικός και θα πάει πολύ καλά. Είναι ικανός και θα τα ξεπεράσει όλα. Πιστεύω ότι με τα αποτελέσματα θα δείξει καλή διαγωγή», δήλωσε ο πατέρας του.

Ο Θεόδωρος Κασσελάκης τόνισε πως ο γιος του «βεβαίως μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη», ενώ παράλληλα θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι εξαιρετική η άποψή μου για τον Μητσοτάκη. Στα Χανιά είναι ο Στέφανος και ο Μητσοτάκης, Ο γιος μου μπορεί να τον κερδίσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Να αλλάξει τη σελίδα αυτής της χώρας»

Υπερήφανος για τον αδερφό του δηλώνει ο Στέλιος Κασσελάκης, ενώ τονίζει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπάρχουν.

«Είμαι τόσο υπηρήφανος για τον τόπο που είδε ένα άτομο που έχει ειλικρίνεια πάνω απ’ όλα και ήταν διατεθειμμένος να αλλάξει τη σελίδα αυτής της χώρας», δήλωσε.

Όσον αφορά τις επιθέσεις που έγιναν στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, ο αδερφός του δήλωσε πως ένιωσε την ανάγκη να τον προστατέψει.

«Έψαχνα στοιχεία και έγγραφα και τα είχα βρει. Μου είπε ‘Στέλιο, δεν χρειάζεται, είναι ψέματα’. Είναι ο μικρός μου αδερφός, θέλω να τον προστατέψω ό,τι και να γίνει. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι στη ζωή μου. Το συναίσθημα αυτό το ένιωσα όταν γεννήθηκε ο γιος μου».

«Έτσι πιστεύω ότι ένιωσε και η χώρα. Είναι σαν να γεννήθηκε ένας νέος αρχηγός, με ειλικρίνεια, που μπορεί να αλλάξει τη σελίδα του τόπου».

«Good luck, uncle Stefanos»

Τα παιδιά του Στέλιου Κασσελάκη ευχήθηκαν «Good luck uncle Stefanos» στον θείο τους για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πιστεύω η ενότητα είναι στόχος όλων», κατέληξε ο Στέλιος Κασσελάκης, ενώ τόνισε πως ο σύντροφος του αδερφού του, Τάιλερ, είναι πολύ ώριμο άτομο.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024