Τσίπρας: Ο Κασσελάκης μαθαίνει γρήγορα
«Δε θα σας αφήσουμε να πληξετε, όχι εγω, ο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Στα όσα έγιναν όταν έκλεισε η πόρτα του γραφείου του στη Βουλή αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε συνάντηση με το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.
Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι οι δημοσιογράφοι θα τον βλέπουν συχνά στο χώρο που έγινε η συνάντηση. «Θα με βλέπετε συχνά, εδώ είναι το γραφείο μου» υποστήριξε, δείχνοντας πως εκεί θα είναι το «στρατηγείο» για τις επόμενες κινήσεις του.
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «δε θα σας αφήσουμε να πληξετε, όχι εγω, ο ΣΥΡΙΖΑ».
«Η πολιτική είναι events my dear, όπως έλεγε ο Τσώρτσιλ» σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.
Αναφορικά με τα όσα συζήτησαν με το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στα 90 λεπτά της συνάντησης, ο κ. Τσίπρας ρωτήθηκε αν έκανε ταχύρυθμο μάθημα στον κ. Κασσελάκη, με τον πρώην πρωθυπουργό να απαντά αστειευόμενος ότι «μαθαίνει γρήγορα».
«Δεν είναι υπουργειο να κάνουμε παράδοση – παραλαβή. Τι να του δώσω;» συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ αστειευόμενος συμπλήρωσε: «Του έδωσα το “βαλιτσάκι” με τους κωδικούς των πυρηνικών».
«Το θέμα είναι αν θα έχουμε πυρηνική έκρηξη» του απάντησαν οι δημοσιογράφοι, με τον κ. Τσίπρα να υπογραμμίζει ότι «δεν θα ωφελούσε κανέναν».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλίμα στη συνομιλία των δημοσιογράφων με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν χαλαρό, με τους πρώτους να ρωτούν τον πρώην πρωθυπουργό αν θα βρεθεί απόψε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, με τον κ. Τσίπρα να το χαρακτηρίζει σοβαρό ερώτημα.
«Να δούμε, αν θα διαβάσει νωρίς ο μικρός» ήταν η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα, που μοίρασε χαμόγελα στους παριστάμενους.
- Ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών – Νεκρός ο 52χρονος οδηγός
- Θρίλερ στην Κατερίνη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Πατημασιές με αίματα στον χώρο
- Νέες ταινίες: Ο σκοτεινός κόσμος του Ρομπέν των Δασών
- Στην Τουρκία βγάζουν στη σέντρα συμφωνία του Οσμάν με την Εφές
- Ιράν: Ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα της σορού του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Έξι ημέρες θα διαρκέσουν οι τελετές μνήμης
- Αυτά είναι τα προσόντα που αναζητούν οι εργοδότες στην εποχή της ΑΙ
- Φάρσα είναι το επιτελείο «εθνικής ασφάλειας» της κυβέρνησης της ΝΔ – τουλάχιστον στο «τριψήφιο» υπάρχει αναγνώριση κλήσης;
- 250 χρόνια ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο, ο Τραμπ και η δύσκολη «εξίσωση» της διάκρισης των εξουσιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442