Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας παραδίδει στον Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας παραδίδει στον Κασσελάκη

Ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης πήγε στη Βουλή με το ...μετρό

Ημέρα σημαντικών αλλαγών η σημερινή στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θα επισημοποιηθεί η αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έπειτα από τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου, ο νικητής Στέφανος Κασσελάκης συναντάται με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Οι κ. Τσίπρας και Κασσελάκης θα έχουν ολιγόωρη συνάντηση, προτού ο κ. Κασσελάκης αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Κασσελάκης έφθασε με το μετρό ενώ στην είσοδο της Βουλής τον περίμενε ο κ. Αποστολάκης  που τον συνόδευσε μέχρι το γραφείο του κ. Τσίπρα

Συνομιλία με τους δύο διεκδικητές

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Κυριακής και με τους δύο υποψηφίους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε πάρει θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου στις εκλογές για την ανάδειξη του διαδόχου του. Από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόταν με εγκωμιαστικά σχόλια για το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

«Εφόδιο για την επόμενη ημέρα»

Με το μεγάλο ερώτημα που εξακολουθεί να πλανάται, να είναι ποιος θα είναι ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα στην επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος ο απερχόμενος πρόεδρος του κόμματος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δήλωσε πως «οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας, δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι οι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί».

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ηχηρό μήνυμα για την επόμενη ημέρα στο κόμμα, τονίζοντας ότι «τον λόγο έχουν σήμερα τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που μαζικά προσέρχονται στις κάλπες. Από αύριο θα έχουμε νέο ή νέα πρόεδρο όποιον/α αποφασίσουν τα μέλη».

Όπως σημείωσε ο ίδιος «είναι μια αποφασιστική στιγμή για το κόμμα, είμαι περήφανος που αφήνουμε μια βαριά παρακαταθήκη, αλλά και ευτυχής για την μαζική ανταπόκριση των μελών μας, κάτι που αποτελεί εφόδιο για την επόμενη μέρα».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024