Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H Γη της Ελιάς: Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν την πρεμιέρα

H Γη της Ελιάς: Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν την πρεμιέρα

Οι ιστορίες των ηρώων της Μάνης έφτασαν σε κρίσιμη καμπή στο φινάλε της δεύτερης σεζόν. Ο γ΄κύκλος επιφυλλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Πρεμιέρα με κατάκτηση κορυφής έκανε χθες ο Γ’ κύκλος επεισοδίων της μεγάλης παραγωγής του MEGA «Η γη της ελιάς». Οι τηλεθεατές περίμεναν με ανυπομονησία την επιστροφή της αγαπημένης τους δραματικής σειράς και της χάρισαν την πρωτιά και στο φετινό της ξεκίνημα.

Ζωές που κρέμονται από μία κλωστή. Μυστικά που αν έρθουν στο φως θα αναστατώσουν πολλούς.

Πόσοι τηλεθεατές είδαν τα δύο πρώτα επεισόδια

Η «Γη της ελιάς» επικράτησε του ανταγωνισμού με ποσοστό 23,1% στο σύνολο του κοινού και τη διαφορά να καταγράφεται στις 10 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες. Η κάλυψη άγγιξε τους 2.091.000 τηλεθεατές.

Ταυτόχρονα, η επιτυχημένη σειρά του MEGA κατέκτησε και το δυναμικό κοινό 18-54, σημειώνοντας ποσοστό 15,1%, με τη διαφορά από τον ανταγωνισμό να κυμαίνεται στις 4 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες.

Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η «Γη της ελιάς» έφτασε το 34%.

Απόψε στις 21:00, έρχεται το τρίτο επεισόδιο της σειράς, με την πλοκή να εξελίσσεται γρήγορα φέρνοντας μεγάλες ανατροπές.

Ο Νίκος Γαλανός πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά

Τι θα δούμε απόψε

Η Ισμήνη προσπαθεί να ξεφύγει από τον εισβολέα, αλλά εκείνος την τραυματίζει. Η εμφάνιση του Χρήστου στο σπίτι τον αναγκάζει να το σκάσει, ενώ η Ισμήνη κατηγορεί τον Κωνσταντίνο ότι εκείνος ευθύνεται για ό,τι της συνέβη, υποθέτοντας πως κάποιος από το παρελθόν του γυρεύει εκδίκηση.

Ο Κωνσταντίνος απειλεί τον Δημοσθένη να κρατηθεί μακριά από την οικογένειά του, αλλά εκείνος αρνείται κάθε ανάμειξη. Ο Στάθης έχει μείνει άναυδος από την αποκάλυψη της Ιουλίας για την κόρη τους.

Ο Ορέστης προσπαθεί να πείσει τη Δήμητρα ότι δεν γνώριζε για τη σχέση της με τον Κίμωνα, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει. Η Άννα και ο Πότης νιώθουν αμήχανα μετά τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί και κανείς δεν τολμά να κάνει το επόμενο βήμα. Σε ερωτικό μπλέξιμο, όμως, μπαίνουν και ο Χρήστος με την Αφροδίτη, καθώς περνούν ένα βράδυ μαζί. Ο Σωτήρης ξεκαθαρίζει στον Μιλτιάδη πως ο γδικιωμός δεν σηκώνει αναβολή και απαιτεί να τον βοηθήσει να βγάλουν από τη μέση τον Φίλιππο. Η Βασιλική εξακολουθεί να βλέπει το ίδιο κακό όνειρο με την Αρετή και τελικά οι ανησυχίες της επαληθεύονται.

#GiTisElias

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024