Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
iPhone 15: Bίντεο αποσυναρμολόγησης αποκαλύπτει το εσωτερικό του

iPhone 15: Bίντεο αποσυναρμολόγησης αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Τα iPhone 15 κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από μερικές ημέρες και ένας YouTuber πήρε τη νέα συσκευή στα χέρια του και την έκανε… βίδες.

«Πανικό» έχει προκαλέσει το νέο iPhone 15 από την ημέρα της κυκλοφορίας του. Χιλιάδες καταναλωτές ποδοπατήθηκαν για να αποκτήσουν το πολυπόθητο κινητό. Viral έγιναν τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε διάφορα καταστήματα στο Λονδίνο και στο Πεκίνο όπου κυριολεκτικά έδωσαν μάχη προκειμένου να είναι πρώτοι στη σειρά.

Ένας θαυμαστής της Apple κατάφερε να αποκτήσει το πολυπόθητο iPhone 15 Pro και αποφάσισε να εξερευνήσει το εσωτερικό της νέας συσκευής. Για χάρη του Youtube έκανε… βίδες το κινητό, έβγαλε τα κομμάτια και ανέλυσε από τι αποτελείται. Φυσικά στο τέλος ενώνει όλα τα κομμάτια και γίνεται σαν καινούργιο!

Με τι έχει εφοδιάσει η Apple το νέο της smartphone;

Ο Youtuber μέσα από το κανάλι του PBKreviews, ανοίγει βήμα-βήμα για να δείξει πρώτα απ’ όλα τα εσωτερικά τμήματα της συσκευής, αλλά και να παρουσιάσει το πόσο σημαντική είναι η σωστή συναρμολόγηση για προϊόντα αυτής της κατηγορίας. Το video μπορεί να λειτουργήσει και ως οδηγός αποσυναρμολόγησης για έναν απλό χρήστη, αρκεί να έχει τις τεχνικές γνώσεις και να μπορεί να επέμβει σωστά όπου και αν χρειαστεί χωρίς να προκαλέσει ζημιές.

Το συνολικό του συμπέρασμα είναι πως η συσκευή έχει βαθμό επισκευασιμότητας 7/10, δηλαδή καταλήγει στο ότι μπορεί να επισκευαστεί αρκετά εύκολα.

Η λεπτομέρεια του Pro από τα υπόλοιπα μοντέλα

Τα μοντέλα Pro, ως συνήθως, διαθέτουν αρκετές πρόσθετες φυσικές αναβαθμίσεις. Ο διακόπτης σίγασης έχει αντικατασταθεί από ένα κουμπί Action που θέτει σε σίγαση το τηλέφωνό σας από προεπιλογή, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να καλύπτει μια σειρά λειτουργιών όπως το άνοιγμα της εφαρμογής Κάμερα, η ενεργοποίηση των φωνητικών σημειώσεων ή η ενεργοποίηση των λειτουργιών Προσβασιμότητας.

Δείτε το εσωτερικό του νέου iPhone 15 Pro:

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024