Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η επίσημη κυκλοφορία του iPhone 15 προκάλεσε χάος στο Ντουμπάι

Η επίσημη κυκλοφορία του iPhone 15 προκάλεσε χάος στο Ντουμπάι

Η κυκλοφορία του iPhone 15 προκάλεσε χάος με απίστευτα σκηνικά. Κόσμος πιάστηκε στα χέρια για να αποκτήσει το έξυπνο κινητό.

Πανικό έχει προκαλέσει η επίσημη κυκλοφορία του νέου iPhone 15 με χιλιάδες καταναλωτές να ποδοπατάνε ο ένας τον άλλον για να πάρουν στα χέρια τους το πολυπόθητο κινητό. Σκηνές «μαζικής μάχης» ξέσπασαν έξω από το Dubai Mall καθώς οι θαυμαστές της Apple έτρεξαν να αγοράσουν το νέο iPhone.

Χιλιάδες superfans της Apple έσπευσαν στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να αποκτήσουν το έξυπνο κινητό. Το Λονδίνο, το Πεκίνο και η Μπανγκόκ ήταν μεταξύ των πόλεων όπου πλήθος κόσμου επιδόθηκε κυριολεκτικά σε σκληρό «μπρα ντε φερ» προκειμένου να κόψει πρώτο το νήμα… στο ταμείο!

Κλωτσοπατινάδα έξω από τα καταστήματα της Apple για το νέο iPhone 15.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Daily Mail, η επίσημη κυκλοφορία του iPhone 15 προκάλεσε χάος στο Ντουμπάι, με απίστευτα σκηνικά όπου κόσμος δεν δίσταζε να πιαστεί στα χέρια και με τους φρουρούς ασφαλείας να παρεμβαίνουν προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα. Συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν πελάτες να σπρώχνουν ο ένας τον άλλο και να πέφτουν στο έδαφος έξω από το μεγάλο κατάστημα της Apple στο εμπορικό κέντρο Dubai Mall των ΗΑΕ.

Δείτε το βίντεο 

Από τη άλλη πλευρά, εργαζόμενοι σε καταστήματα της Apple στη Γαλλία ξεκίνησαν σήμερα απεργία σε εθνικό επίπεδο με μισθολογικά αιτήματα και αιτήματα για τις εργασιακές τους συνθήκες σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε σήμερα για να συμπέσει με την κυκλοφορία του iPhone 15. Αυτός είναι ο τελευταίος πονοκέφαλος για τον τεχνολογικό γίγαντα στη Γαλλία αφότου υποχρεώθηκε να σταματήσει να πουλάει το μοντέλο του iPhone 12 νωρίτερα μέσα στο μήνα γιατί οι αρμόδιες αρχές έκριναν ότι παραβιάζει τα όρια έκθεσης σε ακτινοβολία.

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024