Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέρι Ουάσινγκτον: Δεν είναι βιολογικός της πατέρας ο Ερλ – Νέες αποκαλύψεις

Κέρι Ουάσινγκτον: Δεν είναι βιολογικός της πατέρας ο Ερλ – Νέες αποκαλύψεις

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2023, κυκλοφορούν τα απομνημονεύματά της - Ο βιολογικός της πατέρας δεν είναι ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε από την πρώτη στιγμή

Ανατροπές στην προσωπική της ζωή έχει βιώσει πολύ πρόσφατα η Κέρι Ουάσινγκτον, ενώ με αφορμή την έκδοση και κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, στις 26 Σεπτεμβρίου 2023, δημοσιοποίησε νέες λεπτομέρειες από τη συνολική της πορεία και τη ζωή της μέχρι τώρα.

Από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook

Σοκάρει με τις αποκαλύψεις που αφορούν τα ζητήματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, ως προς την αντιμετώπιση του τραύματος, του άγχους και των διατροφικών διαταραχών, αλλά και το θέμα του ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Μόλις πριν λίγα χρόνια, έμαθε ότι προβλήματα γονιμότητας των γονιών της, τους οδήγησαν σε δότη σπέρματος και εξωσωματικής διαδικασίας, προκειμένου να συλληφθεί και να γεννηθεί η Κέρι Ουάσινγκτον. Οπότε ο βιολογικός της πατέρας δεν είναι ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε από την πρώτη στιγμή.

Έχει έρθει αντιμέτωπη με ψυχικό τραύμα, άγχος και διατροφικές διαταραχές.

Ποζάρει σε σέλφι η διάσημη ηθοποιός

Η ανατροπή στη ζωή της

Η πρωταγωνίστρια του «The school for Good and Evil» (2022) δήλωσε χαρακτηριστικά στο νέο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού People, «Πραγματικά ανέτρεψε τον κόσμο μου».

Η Κέρι Ουάσινγκτον ερμηνεύει στην εν λόγω συνέντευξή της ότι το μυστικό αυτό πιθανότατα κρυβόταν πίσω από την αιτία που υποσυνείδητα της προκαλούσε άγχος, της δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα αυτοεκτίμησης, ενώ είχε πολύ υψηλή βαθμολογία ως φοιτήτρια στη δεκαετία του ’90, όπως επισημαίνει.

Αλλά και ενδεχομένως αυτός να ήταν και ο πραγματικός λόγος των διατροφικών διαταραχών που την ταλαιπώρησαν, όταν ήταν σε ιδιαίτερα ευαίσθητη και νεαρή ηλικία.

Η ίδια δεν ένιωθε άνετα με το σώμα της, αντίθετα το «βασάνιζε» με εξαντλητικές δίαιτες στα όρια της λιμοκτονίας, καθώς και με υπερβολική άσκηση.

(Πηγή φωτογραφιών: https://www.facebook.com/thekerrywashington )

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024