Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Τσουρός: «Υπάρχουν εκπομπές με πολύ τοξικό κλίμα, αυτό ήθελα να το αποφύγω»

Κώστας Τσουρός: «Υπάρχουν εκπομπές με πολύ τοξικό κλίμα, αυτό ήθελα να το αποφύγω»

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την πρεμιέρα της εκπομπής του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και περιέγραψε τα συναισθήματά του για την πρεμιέρα και για τον νέο ρόλο του.

Ο παρουσιαστής της νέας εκπομπής του MEGA, «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», Κώστας Τσουρός μίλησε για την πρεμιέρα της εκπομπής και πως το βίωσε.

«Πέρασε η πρεμιέρα, πάει. Είχα λίγο άγχος στην αρχή και νομίζω φάνηκε αλλά το ξεπέρασα μετά όλα κύλησαν μια χαρά. Ήρθε η ώρα να επιτελέσω τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή. Πάντα έκανα το καλύτερο που μπορούσαμε και τώρα γίνεται μέσα από έναν άλλο ρόλο.

«Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τον Νίκο Ευαγγελάτο»

Για τα viral γραφικά στο πλατό του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και που θύμισαν Νίκο Ευαγγελάτο και Live News, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως, «το στούντιο είναι του MEGA. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τον Νίκο Ευαγγελάτο».

Για τον ανταγωνισμό της ζώνης, υπογράμμισε πως, «θα ήθελα να πω καλή αρχή στην Ναταλία Γερμανού. Ευχαριστώ την Ναταλία για τα καλά της λόγια, της ευχήθηκα  και εγώ από τον αέρα. Με την Ναταλία η σχέση μας δεν αλλάζει. Ό,τι και να γίνει πάμε παράλληλα. Ο καθένας προσπαθεί για την εκπομπή του να κάνει ό,τι καλύτερο».

Για την Ελεωνόρα Μελέτη είπε: «με πήρε τηλέφωνο χθες και αργά το βράδυ. Πιστεύω θα έρθει στην εκπομπή μου κάποια στιγμή. Με αγχώνει ο ανταγωνισμός γιατί θέλω η εκπομπή μου να είναι αξιοπρεπής κι θα έρθουν και τα νούμερα τηλεθέασης. Με την Ναταλία Γερμανού είναι συναγωνισμός. Όταν μου είπαν ότι θα προβάλλεται απέναντι από την Ναταλία Γερμανού είπα “ωχ”».

Υπάρχουν εκπομπές με πολύ τοξικό κλίμα και ήθελα στη δική μου να το αποφύγω

«Όταν είχα έρθει στο MEGA, μου είχε γίνει πρόταση να παρουσιάσω εκπομπή σαν αυτή που παρουσιάζω τώρα. Κριτήριο για την ομάδα μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες ήταν να είναι όλοι τους καλά παιδιά και να μην υπάρχει τοξικότητα. Υπάρχουν εκπομπές με πολύ τοξικό κλίμα και ήθελα στη δική μου να το αποφύγω», τόνισε κλείνοντας ο Κώστας Τσουρός για το κλίμα της εκπομπής και τις προσδοκίες του.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024