Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος έμεινε εκτός καλλιτεχνικού χώρου

Γιατί ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος έμεινε εκτός καλλιτεχνικού χώρου

Ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Μπουσουλόπουλος μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Σε μια σπάνια συνέντευξή του, ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Μπουσουλόπουλος αναφέρθηκε στον λόγο που τον ώθησε να μείνει εκτός καλλιτεχνικού χώρο για λίγο καιρό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» στο Mega και τη Μαρία Παπαϊωάννου, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην επιτυχία της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί».

«Δεν την είχα δει ολόκληρη τη σειρά»

«Δεν την είχα δει ολόκληρη τη σειρά. Την είδα στην καραντίνα το 2020 και το 2021 και είπα ότι είναι πάρα πολύ καλή σειρά. Ήταν πολύ διαφορετικά τα χρόνια τότε. Δεν υπήρχαν τα social media και ήταν διαφορετικό το να τους βλέπεις στη μυθοπλασία, είπε αρχικά για τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί». Ήταν αλλιώς το να δουλεύεις στη μυθοπλασία. Τώρα βλέπεις και ασχολούνται με τα social media και απομυθοποιείται κιόλας ένας ηθοποιός. Είναι κουραστικό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε ότι η πιο συχνή ερώτηση που του κάνουν είναι το αν είναι ο Μπέζος τόσο αυστηρός όσο δείχνει, με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο να σημειώνει πως «είναι δεν είναι καλά κάνει αφού έτσι το θέλει».

«Παλεύουμε να γίνουμε άσημοι»

Στην ερώτηση γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις αποκάλυψε πως «Αν δεν υπάρχει ανάγκη να μιλήσω δεν το κάνω. Εδώ παλεύουμε να γίνουμε άσημοι. Το να είσαι γνωστός είναι σαν να έχεις μια σημαδούρα, σε κοιτούν όλοι. Έχεις τάσεις φυγής όταν η ασχήμια γύρω σου μεγαλώνει όλο και περισσότερο».

Στην ερώτηση αν ενοχλήθηκε όταν συζητήθηκε σε κύκλους το όνομά του μετά τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και το αν απομακρύνθηκε από τη δουλειά έπειτα από συνέντευξη που έδωσε για εκείνον, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος το αρνήθηκε.

«Όχι, θα ήταν προσωπική ήττα. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα λυσσούσα περισσότερο. Απομακρύνθηκα γιατί είδα την ασχήμια γύρω μου να φουντώνει. Στη Ρόδο έκανα και άλλη δουλειά. Τρόμαξα σε εκείνη την ηλικία για την ηλιθιότητα που επικρατούσε. Δεν ξέρω αν έκλεινα μια δουλειά και κοβόταν από κάποιο τηλέφωνο».

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024