Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πιο πολύ έχει επικρατήσει το lifestyle του Στέφανου Κασσελάκη παρά το ποιος είναι»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πιο πολύ έχει επικρατήσει το lifestyle του Στέφανου Κασσελάκη παρά το ποιος είναι»

Οι σκέψεις της παρουσιάστριας για το άμεσο μέλλον της διαδρομής της στην τηλεόραση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει, την αλλαγή ώρας της Φαίης Σκορδά αλλά και για το περιστατικό με την «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή της και για τους συνεργάτες της

Στο Happy Day νιώθουμε οικογένεια. Η ομάδα παραμένει ίδια γιατί το θέλω εγώ, οι συνεργάτες μου και ο σταθμός. Όταν είμαστε καλά δεν σκεφτόμαστε να ανανεώσουμε την ομάδα ή αν κάποιος έκανε τον κύκλο του· διατηρώ τη συνταγή.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, έχει τέτοια διαδρομή και καριέρα που του επιτρέπουν να λέει τη γνώμη του. Δεν συμφωνώ πάντα με τον Δημήτρη Παπανώτα, και το εκφράζω δυναμικά και στον αέρα. Έχει τύχει να χτυπάω τα τραπέζια και να κάνω νοήματα στον Δημήτρη Παπανώτα στον αέρα. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Με τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Παπανώτα έχω αποθέματα υπομονής», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Θέλω να κάνω εκπομπή ντοκιμαντέρ

Θα έκανε μία διαφορετική εκπομπή;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επεσήμανε πως, «περνάει και φεύγει από το μυαλό μου να κάνω κάτι διαφορετικό τηλεοπτικά. Είμαι ευγνώμων γι΄αυτό που ζω. Έχω πει ότι θα ήθελα να παρουσιάσω δελτίο ειδήσεων, αλλά είναι στο… βάθος του τούνελ. Το 10.00 με 13.00 δεν μου έχει προταθεί ποτέ, μου αρέσει αυτό που κάνω».

Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή με ματιά ντοκιμαντέρ, σαν του Σταύρου Θεοδωράκη στο άμεσο μέλλον».

Η σκέψη για άλλη εκπομπή

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο Στέφανο Κασσελάκη

«Δεν είναι τυχαίο που μέσα σε έναν μήνα ασχολούμαστε όλοι με τον Στέφανο Κασσελάκη. Η υπερπροβολή του Κασσελάκη, για την οποία φταίμε και οι δημοσιογράφοι, τον αδικεί. Οι τηλεθεατές και δυνάμει ψηφοφόροι δεν έχουμε σταθεί στο ποιος είναι, το βιογραφικό του, αλλά στο τι ήπιε και τι έφαγε. Πιο πολύ έχει επικρατήσει το lifestyle στου Στέφανου Κασσελάκη παρά το ποιος είναι», υπογράμμισε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε για την απάντηση του Γιώργου Λιάγκα για τη «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας πως, «Άκουσα την εξήγηση του Γιώργου Λιάγκα για το θέμα με τη «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη, και επειδή είπε ότι ήταν λάθος των συνεργατών του, δεν θέλω να το σχολιάσω».

Για τη Φαίη Σκορδά

«Η Φαίη έχει υπηρετήσει την μεσημβρινή ζώνη, μπορεί να κάνει τα πάντα και στο βραδινό πέρσι, ήταν υπέροχη. Κάθε αλλαγή θέλει τον χρόνο της αλλά δεν είδα μία διαφορετική Φαίη το μεσημέρι. Είναι άδικο να κρίνουμε τώρα αν είναι επιτυχημένη η μετάβαση της Φαίης Σκορδά σε άλλη ώρα. Για να είπε το “ναι”, επειδή έχει ισχυρό συμβόλαιο που την προστατεύει σε αυτό που θέλει, τα επιχειρήματα του ΣΚΑΙ θα την έπεισαν».

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024