Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μάκης Τσέλιος για τον Μπίλι Μπο: «Ο Βασίλης θα ήταν το παιδί μου τελικά - Θα γερνάγαμε μαζί»

Μάκης Τσέλιος για τον Μπίλι Μπο: «Ο Βασίλης θα ήταν το παιδί μου τελικά – Θα γερνάγαμε μαζί»

«Μιλούσαμε για τα πάντα. Μέχρι και για τον σχεδιασμό του μνήματος. Ένας άνθρωπος που ήξερε ότι θα φύγει, μιλούσε για όλα.»

Μετά την άκρως αποκαλυπτική, βαθιά ανθρώπινη με εξομολογητική διάθεση αλλά και ενσυναίσθηση συνέντευξη που έδωσε κατά την περυσινή τηλεοπτική σεζόν στο «Studio 4», ο Μάκης Τσέλιος και φέτος άνοιξε την καρδιά του σε έναν… κοντινό του άνθρωπο.

Κατά την περυσινή του συνέντευξη, ήταν η πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά και δημοσίως για τη σχέση του με τον Μπίλι Μπο, αλλά και την άγνωστη και εργασιακή σταδιοδρομία που είχε διανύσει, προτού ασχοληθεί με τη μόδα όπως όλοι γνωρίζουμε. Στην ουσία ήταν σαν να μας συστήθηκε από την αρχή.

Φέτος, επέλεξε να φιλοξενηθεί στην εκπομπή ενός πολύ δικού του ανθρώπου, του Μάνου Νιφλή που είναι σύζυγος της ανιψιάς του.

Σε παλιότερο στιγμιότυπο με τη Βάνα Μπάρμπα

Η συνέντευξη στον Μάνο Νιφλή

Φέτος, επέλεξε να φιλοξενηθεί στην εκπομπή ενός πολύ δικού του ανθρώπου, του Μάνου Νιφλή που είναι σύζυγος της ανιψιάς του, της δημοφιλούς ηθοποιού Ελισάβετ Μουτάφη, στην οποία έχει περάσει πλέον και η διαχείριση του ατελιέ του μεγάλου έλληνα δημιουργού, Μάκη Τσέλιου.

Στην εκπομπή, «Στιγμές» που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό «One», ο διάσημος σχεδιαστής μόδας –με ιδιαίτερο επιχειρηματικό δαιμόνιο- αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία, τη ζωή με τους γονείς του, αλλά και το πώς έφτασε να βρεθεί στον λαμπερό και δημιουργικό χώρο της μόδας.

Ο Μπίλι Μπο και η τωρινή έλλειψη

Μίλησε για το ποιες ήταν οι σχέση του με τους άλλους συγκαιρινούς του σχεδιαστές στην Ελλάδα. Βεβαίως έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Μπίλι Μπο και την περιπέτεια της υγείας του που του στέρησε τελικά τη ζωή.

Όταν τον ρώτησε ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Μάνος Νιφλής, για το ποια είναι τα πράγματα ή τα πρόσωπα που του λείπουν περισσότερο, ο Μάκης Τσέλιος ανενδοίαστα υποστήριξε: «μου λείπει η συντροφικότητα».

Από δημοσίευμα του Ταχυδρόμου της εποχής, με κομμάτι από την κολεξιόν μόδας του Μπίλι Μπο

Οι σχέσεις

«Στην προκειμένη περίπτωση προσπάθησα να χτίσω πράγματα, αλλά δεν ταίριαξα. Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Τόσο καλά που ζω μόνος μου και νομίζω πως είμαι με δέκα φίλους. Όχι πως δεν θέλω τους φίλους μου. Τους θέλω. Αλλά είναι λίγοι», είπε για το θέμα τόσο της συντροφικότητας όσο και για τις φιλίες και τις παρέες ο Μάκης Τσέλιος. «Πέρασαν καλοί φίλοι από κοντά μου και θα μπορούσε να ήμασταν ακόμα φίλοι, αλλά πλέον έχουν κάνει τη δική τους ζωή», συνέχισε ο ίδιος.

Μιλώντας για τον Μπίλι Μπο είπε: «Ο Βασίλης θα ήταν το παιδί μου τελικά. Δεν ήταν μόνο φίλος μου, η σχέση μου, αλλά ήταν και η ζωή μου. Θα γερνάγαμε μαζί. Θα με βασάνιζε βέβαια τώρα, γιατί θα μου έλεγε «Θα τραβηχτώ, δεν κάθομαι έτσι εγώ, δεν θα ασχημύνω ποτέ». Κρίμα, γιατί έφυγε έτσι όπως δεν ήθελε. Γι’ αυτό και είχε βγάλει τους καθρέπτες από το σπίτι».

Η ασθένεια και το τέλος

«Εννέα μήνες ταλαιπωρήθηκε. Και προσπαθούσαμε να τον κρατήσουμε μήπως και βρεθεί ένα φάρμακο. Έπειτα από δύο χρόνια, βρέθηκε ένα φάρμακο κι άρχισαν να ζουν οι άνθρωποι. Δύσκολα, αλλά ζούσαν».

Στην ερώτηση από τον δημοσιογράφο, εάν αυτούς τους εννέα μήνες μιλούσαν μεταξύ τους, εάν εξομολογήθηκαν πράγματα ο ένας στον άλλον, ο Μάκης Τσέλιος ήταν άκρως αποκαλυπτικός: «Πάρα πολύ. Μα ήμουν συνέχεια μαζί του κι έπρεπε να μιλάμε.

Και μιλούσαμε για τα πάντα. Μέχρι και για τον σχεδιασμό του μνήματος. Ένας άνθρωπος που ήξερε ότι θα φύγει, μιλούσε για όλα. Κι ήταν κι ένα άτομο θρησκευόμενο. Του είπα αυτά που ήθελα να του πω, αλλά και μου είπε. Και ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησα μαζί του. Έπειτα από λίγη ώρα έφυγε».

Sports in

Η «Άντζελα» σώζει γυναίκες που απειλούνται ή κινδυνεύουν - Αυτή είναι η κωδική φράση που εκπέμπει «SOS»

Όποια γυναίκα αισθανθεί ότι κινδυνεύει σε νυχτερινή έξοδο, μπορεί να ζητήσει προστασία με μία κωδική φράση από το προσωπικό του μαγαζιού - Πώς ξεκίνησε η καμπάνια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024