Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σλούκας: «Aποδοκιμάστηκα περισσότερο στον Ολυμπιακό από ό,τι στον Παναθηναϊκό ως παίκτης της Φενέρ»

Σλούκας: «Aποδοκιμάστηκα περισσότερο στον Ολυμπιακό από ό,τι στον Παναθηναϊκό ως παίκτης της Φενέρ»

O Κώστας Σλούκας μίλησε για τη μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και για τις πρώτες του εντυπώσεις στη νέα του ομάδα.

Ο Κώστας Σλούκας παραχώρησε δηλώσεις στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του 5ου «Παύλος Γιαννακόπουλος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι.

Όσα είπε ο Σλούκας:

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή και χαρά τόσο για μένα όσο και εκπροσωπώντας την ομάδα μου. Ένα τουρνουά προς τιμήν μιας πολύ μεγάλης προσωπικότητας στον ελληνικό αθλητισμό και την Ευρώπη. Μιλώντας για το τουρνουά, είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας, καλώ τον κόσμο να βρεθεί δίπλα μας, είναι σημαντική η παρουσία του σε όλη τη χρονιά».

Για το πώς έβλεπε τον Παύλο Γιαννακόπουλο ως αντίπαλος: «Όπως είπα και σε προηγούμενη ομιλία μου είναι πολύ μεγάλη προσωπικότητα στον ελληνικό αθλητισμό και γενικότερα στην Ευρώπη. Πέραν του ότι ήταν ένας ιδιοκτήτης που είχε μεγάλη πίστη στην ομάδα του, έδινε ψυχή και σώμα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη ομάδα όπως την έβλεπα εγώ, όπως γνωρίζετε είναι αιώνιος αντίπαλος. Άλλες φορές πήγαινε καλύτερα στην Ευρώπη, άλλες ο Ολυμπιακός. Πάντα είναι ντέρμπι. Τώρα με τις προσθήκες που έκανε ο πρόεδρος θα κάνει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για την αγάπη του κόσμου: «Η αλήθεια είναι ότι ερχόμενος ως αντίπαλος ο κόσμος με είχε χειροκροτήσει, ενώ συνήθως γίνονται διαφορετικές προσεγγίσεις σε τέτοιου είδους παίκτες που είχαν παίξει στον Ολυμπιακό. Αυτό που είχα πει ήταν ότι δεν προκαλώ. Αποδοκιμάστηκα ως παίκτης της Φενέρ στον Ολυμπιακό παρά στον Παναθηναϊκό. Έχω δεχτεί πολύ μεγάλη αγάπη από τους φίλους του Παναθηναϊκού και τους περιμένω δίπλα μας, είμαι πολύ αισιόδοξος».

Sports in

Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)

Όπως με τη Φενέρ. Έτσι και με τη Βίλα. Η Marca επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να συγχαρεί Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024