Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η Σήλια Κριθαριώτη βρέθηκε στο νοσοκομείο

Γιατί η Σήλια Κριθαριώτη βρέθηκε στο νοσοκομείο

Ένα πρόβλημα με την υγεία της οδήγησε την αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη στο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. Η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε τον λόγο.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που η Σήλια Κριθαριώτη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε νοσκομείο στη Νέα Υόρκη.

Η δημοφιλής σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη δεν είχε προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο που βρέθηκε στο νοσοκομείο.

«Ό,τι ξεκινά με χαμόγελο, τελειώνει με χαμόγελο» αρκέστηκε να γράψει η γνωστή σχεδιάστρια, ποζάροντας χαμογελαστή και με αισιοδοξία παρά το πρόβλημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ήταν η Σάσα Σταμάτη που προχώρησε στην αποκάλυψη του λόγου που βρέθηκε στο νοσοκομείο η γνωστή σχεδιάστρια μόδας μέσα από το story που δημοσίευσε στο δικό της προφίλ στο Instagram και την εφημερίδα On Time.

Εξοργισμένη η Σάσα Σταμάτη

«Η Σήλια Κριθαριώτη δεν πήγε στην Αμερική για πλαστικές επεμβάσεις, όπως κάποιοι διαρρέουν, γιατί δεν τις έχει ανάγκη. Η γυναίκα έκανε επέμβαση σοβαρή στο γόνατο της» έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη.

Η γυναίκα έκανε επέμβαση σοβαρή στο γόνατό της

Η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Ήταν το βράδυ της Τετάρτης που η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας και ιδιοκτήτρια του παλαιότερου ελληνικού οίκου μόδας που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την περιπέτεια με την υγεία της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σήλια Κριθαριώτη προχώρησε στη δημοσίευση ενός story από στιγμές που έζησε σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024