Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη Λιάγκα για Κωνσταντίνο Αγγελίδη και το βράδυ του φρικτού τροχαίου

Αποκάλυψη Λιάγκα για Κωνσταντίνο Αγγελίδη και το βράδυ του φρικτού τροχαίου

Ποιος ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ

Με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη να δίνει τη δική του προσωπική μάχη, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια αποκάλυψη χρόνια μετά το μοιραίο βράδυ του τροχαίου του παρουσιαστή.

Με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης του σοβαρού τροχαίου στο Εφετείο, ο Γιώργος Λιάγκας εξομολογήθηκε στους συνεργάτες του πως ήταν μαζί με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη το μοιραίο βράδυ.

«Ήμουν μαζί του εκείνο το βράδυ, δεν το έχω πει ποτέ. Ήμασταν μαζί σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα μια μεγάλη παρέα. Ήταν πορτιέρης στο συγκεκριμένο μαγαζί. Μετά είπαν πως θα πάνε σε άλλο μαγαζί, αλλά εγώ δούλευα το πρωί και δεν τους ακολούθησα. Ήμασταν μαζί, γελάγαμε, μιλάγαμε», σημείωσε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Την άλλη μέρα το πρωί ξυπνάω και μαθαίνω την είδηση. Είναι θαύμα ότι ζει και όχι μόνο ότι ζει. Έδιναν πιθανότητες οι γιατροί να ζήσει και να είναι φυτό. Είναι απόλυτα λειτουργικός. Τον έχω δει, έχω μιλήσει. Είναι ο άνθρωπος εξαιρετικά καλά για όλο αυτό που του συνέβη» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τα προβλήματα από αυτό το ατύχημα είναι πάρα πολλά. Γίνεται μια προσπάθεια. Έχουμε βελτίωση. Όμως όπως είναι γνωστό τα προβλήματα που είναι απόρροια κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων απαιτούν χρόνο και αγώνα. Έναν αγώνα που δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η οικογένειά του. Τον βλέπω βελτιωμένο», ανέφερε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Αυξήθηκε το ποσό της αποζημίωσης

Στο αστικό μέρος, στην αποζημίωση, ολοκληρώθηκε η δίκη και η πλευρά του κυρίου Κωνσταντίνου Αγγελίδη πέτυχε και να αυξηθεί το ποσό της αποζημίωσης τόσο της ηθικής βλάβης που υπέστη όσο και της αποζημίωσης λόγω αναπηρίας που προκλήθηκε», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνων Τάτσης.

«Είναι βεβαρημένη. Ήταν ένα βαρύτατο τροχαίο. Έχουμε μια πρόοδο, όμως, όπως γνωρίζουμε όλοι, η πρόοδος σε αυτές τις κακώσεις είναι πολύ αργή.

Διότι πρέπει να ξαναμάθει ο οργανισμός πάρα πολλά πράγματα τόσο σε θέματα κίνησης όσο και ομιλίας», σημείωσε για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου παρουσιαστή σήμερα.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τη σύζυγο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και ενημέρωσε τη δημοσιογράφο για την υγεία του παρουσιαστή. «Η υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη βελτιώνεται» αρκέστηκε να πει η Εβελίνα Βαρσάμη.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024