Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην τελική ευθεία η νέα γενιά του MG3

Στην τελική ευθεία η νέα γενιά του MG3

Η βρετανική φίρμα ετοιμάζει την νέα γενιά του MG3 η οποία θα εστιάσει στο σκεπτικό προσιτότητας αλλά και προσφέροντας όσα απαιτεί ο σύγχρονος οδηγός όσο και χρήστης από την κατηγορία των supermini

Μπορεί η MG να έχει τελευταίως «κλέψει» τίτλους χάρη στην απόφασή της να δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη κατασκευή όπως το ηλεκτρικό roadster Cyberster, ωστόσο δεν ξεχνά τη «βάση» της η οποία είναι και υπεύθυνη για την επιτυχημένη επιστροφή της. Υπό αυτό το σκεπτικό, η βρετανική φίρμα ετοιμάζεται για τη νέα γενιά του supermini ΜG3 το οποίο, αυτονόητα, αναμένεται να προστεθεί και στην ελληνική γκάμα της εταιρείας καθώς πλέον δραστηριοποιείται και στην εγχώρια αγορά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το νέο supermini της MG δεν θα ακολουθήσει τα ηλεκτρικά βήματα του νεότερου MG4, εμμένοντας στους κινητήρες εσωτερικής καύσης προκειμένου να διατηρήσει το προσιτό σκεπτικό του. Βέβαια, θα ενσωματώσει κάποιου είδους εναλλακτικής τεχνολογίας με επικρατέστερη την ήπια υβριδική προκειμένου να προσφέρει τα επίπεδα εκπομπών ρύπων και την εξοικονόμηση ενέργειας που επιβάλλει η κατηγορία του. Για την ακρίβεια αναμένεται να εφοδιάζεται με μια μετεξέλιξη του τετρακύλινδρου κινητήρα με το οποίο εξοπλίζεται η τρέχουσα γενιά του, προσφέροντας απόδοση πέριξ των 100 ίππων και πιθανότατα σε συνδυασμό με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο.

Σε επίπεδο σχεδίασης, τα σκίτσα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ως διαρροές από το γραφείο κατάθεσης ευρεσιτεχνιών, προδίδουν τις αισθητικές επιρροές από το εντελώς διαφορετικού προσανατολισμού και στόχευσης Cyberster. Aυτό που ωστόσο είναι σημαντικότερο είναι ότι χάρη σε μια αποδοτικότερη διάταξη το MG3 αναμένεται να προσφέρει μεγαλύτερη ευρυχωρία στο εσωτερικό του το οποίο επιπλέον αναμένεται να «κληρονομήσει» το δίπτυχο οθονών 10,25 ιντσών που εφοδιάζουν το MG4 –τουλάχιστον στις εκδόσεις που βρίσκονται στην κορυφή της γκάμας.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το MG3 να πραγματοποιεί την πρεμιέρα του εντός των επόμενων μηνών.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024