Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Με μια σοβαρή απώλεια θα παρουσιαστεί απόψε απέναντι στην ΑΕΚ η Μπράιτον όπως αναφέρουν στο νησί.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αρχηγός της ομάδας του Ντε Τζέρμπι, Λίουις Ντανκ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο όπως όλα φαίνονται θα τον κρατήσει εκτός της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.
Ο 31χρονος Άγγλος, ο οποίος ανήκει στην Μπράιτον 10 χρόνια, έχει κάνει συνολικά 421 εμφανίσεις με την φανέλα των «γλάρων» και σήμερα ως αρχηγός ετοιμαζόταν για το ευρωπαϊκό (ιστορικό) ντεμπούτο του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως μοιάζει πως η δική του πρώτη συμμετοχή παίρνει παράταση.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!