Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Όπρα Γουίνφρεϊ για τη νέα τάση στο Χόλιγουντ: «Αν πάρω το φάρμακο, θα είναι εύκολη λύση»

Η Όπρα Γουίνφρεϊ για τη νέα τάση στο Χόλιγουντ: «Αν πάρω το φάρμακο, θα είναι εύκολη λύση»

Η Όπρα Γουίνφρεϊ αναφέρθηκε στη νέα τάση που επικρατεί στο Χόλιγουντ για την απώλεια βάρους. Οι δεύτερες σκέψεις για το φάρμακο Ozempic.

Στη συζήτηση γύρω από τη χρήση του φαρμάκου Ozempic για τον διαβήτη τύπου 2 για απώλεια βάρους συμμετείχε η μεγιστάνας των media Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ήταν πρόσφατα που η Όπρα Γουίνφρεϊ πραγματοποίησε μια εκδήλωση με θέμα την κρίση της παχυσαρκίας και του βάρους που επηρεάζει δύο δισεκατομμύρια ενήλικες παγκοσμίως.

Στην εκδήλωση «The Life You Want Class: The State of Weight» συμμετείχαν οι ειδικοί της παχυσαρκίας Dr Fatima Cody Stanford και Dr. Melanie Jay και η ψυχολόγος Dr. Rachel Goldman.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και μέτοχος της Weight Watchers, είχε στο πάνελ και τη Sisma Sistani, CEO της Weight Watchers, που άρχισε πρόσφατα να προσφέρει μια επιλογή θεραπείας για την απώλεια βάρους.

Δεν θα έπρεπε όλοι να αποδεχόμαστε το σώμα που επιλέγουμε να είμαστε;

Στη διάρκεια του πάνελ η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε ότι είχε δεύτερες σκέψεις για τη λήψη του Ozempic, ενός εγκεκριμένου φαρμάκου για άτομα με διαβήτη τύπου 2. Το φάρμακο δρα στον εγκέφαλο για να επηρεάσει τον κορεσμό και αποτελεί την πιο πρόσφατη τάση απώλειας βάρους στο Χόλιγουντ.

«Πρέπει να το κάνω μόνη μου»

«Δεν θα έπρεπε όλοι να αποδεχόμαστε το σώμα που επιλέγουμε να είμαστε; Αυτή θα πρέπει να είναι η επιλογή σας», επισήμανε η Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Ακόμα και όταν άρχισα να ακούω για πρώτη φορά για τα φάρμακα απώλειας βάρους, την ίδια στιγμή έκανα μια χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και σκέφτηκα «πρέπει να το κάνω μόνη μου». Γιατί αν πάρω το φάρμακο, αυτός είναι ο εύκολος τρόπος», υπογράμμισε η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η μεγιστάνας των media αναφέρθηκε και στο γεγονός πως κάθε εβδομάδα επί 25 χρόνια την έκριναν στα tabloids επειδή δεν έχει τη δύναμη της θέλησης όταν πρόκειται για το ταξίδι της απώλειας βάρους.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024