Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κασσελάκης: Η πρώτη δήλωση του συντρόφου του, Τάιλερ Μακμπέθ - «Είναι αγχωμένος για τις εκλογές»

Στέφανος Κασσελάκης: Η πρώτη δήλωση του συντρόφου του, Τάιλερ Μακμπέθ – «Είναι αγχωμένος για τις εκλογές»

Ο Τάιλερ Μακμπέθ έχει στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο και μίλησε για πρώτη φορά για τον σύντροφό του.

Τις πρώτες του δηλώσεις ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή, έκανε ο σύντροφος του υποψηφίου για την προεδρία του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ έχει στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε μιλήσει για τον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνο ήταν μαζί του σε κοινές τους εμφανίσεις όπως στην τελευταία του συγκέντρωση πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών στο Θησείο.

«Πιστεύω ότι αφού η δημοσιότητα είναι για καλό λόγο, είναι σπουδαίο»

Η κάμερα του ΑΝΤ1 εντόπισε τον Τάιλερ έξω από το σπίτι, στο οποίο μένει με τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εκτός Αθηνών στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Αρχικά ο Τάιλερ απάντησε στην ερώτηση για το αν θα ήθελε να ζήσει μόνιμα την Ελλάδα. «Φυσικά γιατί όχι;», διερωτήθηκε προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα είναι υπέροχη».

Μάλιστα όπως είπε αυτή είναι η πέμπτη φορά έρχεται στη χώρα μας και όπως αποκάλυψε «πηγαίνει συνεχώς στις Σπέτσες».

Στη συνέχεια ο Τάιλερ ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του σχετικά με τη δημοσιότητα των τελευταίων ημερών. «Πιστεύω ότι αφού είναι για καλό λόγο, είναι σπουδαίο».

Επίσης, έκανε γνωστό πως ο Στέφανος Κασσελάκης νιώθει άγχος ενόψει των εκλογών. «Ο καθένας θα ήταν αγχωμένος για τις εκλογές αλλά θα δούμε τι θα συμβεί την Κυριακή…», είπε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος ρωτήθηκε για το μήνυμά του ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών την Κυριακή, λέγοντας ότι «είναι για τον κόσμο», μία φράση που έχει χρησιμοποιήσει και ο ίδιος ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεχώς λέει ότι «είναι οι μέρες του κόσμου».

Η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη για τον Τάιλερ

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης στο σποτάκι με το οποίο είχε ανακοινώσει την κάθοδό του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, είχε μιλήσει για τη σχέση του με τον Τάιλερ.


Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας και όπως είχα δει από τους γονείς μου, στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς για να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι», είχε πει χαρακτηριστικά.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση για το ρόστερ της νέας σεζόν»

Η πρώτη ατάκα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024