Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζουμάκας για Κασσελάκη: Τον «φύτεψαν» για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ

Τζουμάκας για Κασσελάκη: Τον «φύτεψαν» για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ

Λάβρος ο Στέφανος Τζουμάκας εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη

Για μία «φυτευτή» υποψηφιότητα με σκοπό τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Στέφανος Τζουμάκας αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη για τον οποίον επεφύλαξε σκληρή κριτική.

Ο κ. Τζουμάκας μιλώντας στο Kontra 24 σημείωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση περνάει «κρίση ηγεσίας» και προέβλεψε πως «θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο», ενώ εκτίμησε πως θα υπάρχει και «κρίση πολιτικής γιατί κάποιες επιλογές δεν θα γίνουν δεκτές, αλλά και κρίση πολιτικής ενότητας».

«Δεν έχει καμία σχέση με τις ιδεολογικές αρχές του χώρου, τις πολιτικές αρχές του, την εξέλιξη του, τη διαδρομή του και τους αγώνες»

Ο ίδιος υποστήριξε πως το σύστημα διαπλοκής και ολιγαρχίας «μπήκε μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ για να ελέγξει την εκλογή προέδρου». «Θέλουν ένα τίποτα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, που να λέει αέρα κοπανιστό, για να χάσει τις ευρωεκλογές», τόνισε.

Τον «έφεραν» και τον «φύτεψαν»

Αναφερθείς στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε ότι τον «έφεραν» και τον «φύτεψαν» με σκοπό τη διάλυση του κόμματος. «Είναι ο εκπρόσωπος της διάλυσης του χώρου. Δεν έχει καμία σχέση με τις ιδεολογικές αρχές του χώρου, τις πολιτικές αρχές του, την εξέλιξη του, τη διαδρομή του και τους αγώνες», είπε.

Ο ίδιος επεσήμανε ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέλυσε τα αίτια της βαριάς ήττας του στις βουλευτικές εκλογές και υπογράμμισε πως όλες οι «μεθοδεύσεις» που έγιναν έκτοτε ήταν για να μην μπει το κόμμα σε αυτή τη διαδικασία και να συζητήσει επί της ουσίας γιατί οδηγήθηκε στη συντριβή στις κάλπες.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024