Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ανδρουλάκης «καλεί» Μητσοτάκη και εκείνος «περιμένει στο ακουστικό»

Ο Ανδρουλάκης «καλεί» Μητσοτάκη και εκείνος «περιμένει στο ακουστικό»

«Ακόμα περιμένω», λέει πρωθυπουργός. «Όχι» στο παρασκήνιο απαντά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Ραντεβού» δίνει ο Νίκος Ανδρουλάκης στον πρωθυπουργό και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξής του στα πλαίσια της ΔΕΘ, επανέφερε εμμέσως μία συζήτηση περί «κλήσεων». Προανήγγειλε κάλεσμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη -για θέματα που αφορούν την κοινωνία -και έτσι το θέμα του διαλόγου μεταξύ των δύο επανέρχεται. Σε ένα παράλληλο πολιτικό μπαλκόνι έχει και παραμένει το θέμα περί συνεννόησης και προφανώς δεν έμεινε εκτός της ατζέντας της φετινής ΔΕΘ.

Κατά τη σημερινή συνέντευξη τύπου, και ερωτηθείς σε σχέση με τις συγκλίσεις ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης ότι υπάρχουν πολλά κοινωνικά ζητήματα. «Άμεσα θα καλέσω τον πρωθυπουργό για το ζήτημα της κρίσης που αφορά την κατοικία, την αξιοπρεπή πρόσβαση σε κατοικία για τους αδύναμους, τους φοιτητές. Διότι έχει κάνει ένα πρόγραμμα που αφορά λίγους. «Εκεί να δω ποιοι θα είναι μαζί μας» και υπογράμμισε ότι το 41% η ΝΔ δεν το πήρε για το έργο της. Όποιος συμφωνεί στη Βουλή, όχι στο παρασκήνιο, ενώ προανήγγειλε ομιλία στη Βουλή με θέμα τα εργασιακά και έδωσε στίγμα επίθεσης.

Το ραντεβού λοιπόν το δίνει στη Βουλή ο κ. Ανδρουλάκης και από ότι φαίνεται  δεν θα σηκώσει το τηλέφωνο. Στο θέμα αυτό δεν παρέλειψε να αναφερθεί και ο πρωθυπουργός, ο οποίος άφησε αιχμές. Λίγες ημέρες πριν, ο πρωθυπουργός ερωτηθείς, στη συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ, είπε ότι «ακόμα περιμένω στο ακουστικό».

Από τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη βουλή, με αιχμή την κλιματική κρίση

ΝΔ, Συνταγματική αναθεώρηση και το ΠΑΣΟΚ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε σχετική ερώτηση (Επειδή έχετε δηλώσει ότι θα επιδιώξετε ευρύτερες συναινέσεις για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, σκοπεύετε τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να τον συναντήσετε, να επιδιώξετε συνάντηση μαζί του, όπως κάνατε με τον κ. Ανδρουλάκη, ή το θεωρείτε χαμένο χρόνο;) αν θα συναντήσει τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όπως είχε επιδιώξει με τον κ. Ανδρουλάκη απάντησε: Να τον ή να την συναντήσω.

Και πρόσθεσε: Προφανώς είμαι πάντα διαθέσιμος και θα θεωρούσα απολύτως λογικό να συναντήσω τον ή την νέα αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής. Το ίδιο, εξάλλου, ίσχυε και για τον κ. Ανδρουλάκη, αλλά ακόμα περιμένω στο ακουστικό.

Επίσης, σχετικά με τη συνταγματική αναθεώρηση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε σήμερα ότι «η ΝΔ για όλα τα προβλήματα της παιδείας προβάλλει την αναθεώρηση του άρθρου 16. Το ΠΑΣΟΚ θα μπει σε μια συνολική συζήτηση για όλες τις βαθμίδες, δε θα δώσει λευκή επιταγή στην κυβέρνηση. Θέλουμε σχέδιο σε όλες τις βαθμίδες».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024