Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Μουζάκι Καρδίτσας το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Βούλγαρη που σκοτώθηκε στη Λιβύη

Στο Μουζάκι Καρδίτσας το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Βούλγαρη που σκοτώθηκε στη Λιβύη

Όλοι οι κάτοικοι από το χωριό Μουζάκι Καρδίτσας και από τα γύρω χωριά έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του 27χρονου συνταγματάρχη

Με τις κηδείες των τριών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων κλείνει ο κύκλος της τραγωδίας του τροχαίου δυστυχήματος στη Λιβύη, που κόστισε τη ζωή πέντε μελών της ελληνικής αποστολής, η οποία μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στην πόλη Ντέρνα, που επλήγη από τις φονικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel.

Στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, έγινε η κηδεία του συνταγματάρχη Γιώργου Βούλγαρη στο Μουζάκι.

Όλο το χωριό τίμησε τη μνήμη του

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδελφή του 27χρονου, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στη Λιβύη.

Όλοι οι κάτοικοι από το χωριό Μουζάκι Καρδίτσας, αλλά και από τα γύρω χωριά, έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του 27χρονου για να τιμήσουν τη μνήμη του και να συλλυπηθούν την οικογένεια του εκλιπόντος.

Του απονεμήθηκε ο ανώτατος βαθμός

Υπενθυμίζεται ότι, με Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, με πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και κατόπιν απόφασης του αρμόδιου Συμβουλίου Κρίσεων Στρατού Ξηράς, απονεμήθηκε ο βαθμός του Συνταγματάρχη στον Αρχιλοχία (ΠΖ) Γεώργιο Βούλγαρη (ΑΜ: ΜΥ 21150), ο οποίος απεβίωσε κατά την εκτέλεση υπηρεσίας που συνεπάγεται αυξημένο κίνδυνο.

Εισαγγελική έρευνα για το τροχαίο

Εν τω μεταξύ, εντολή για την διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου που κόστισε την ζωή στρατιωτικών και πολιτών, οι οποίοι μετείχαν σε ανθρωπιστική αποστολή στην Λιβύη, έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών στην Αστυνομία.

Με παραγγελία προς την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, η Εισαγγελία ζητά να εξεταστεί στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας το τροχαίο, ώστε να εξακριβωθεί αν έχουν τελεστεί τυχόν αξιόποινες πράξεις.

Στην εισαγγελική παραγγελία αναφέρονται ενδεικτικά αδικήματα όπως αυτά που αφορούν ανθρωποκτονία κατά συρροή και σωματικές βλάβες κατά συρροή από πρόθεση ή και από αμέλεια.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024