Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίλαν – Νιούκαστλ 0-0: Δεν «Χ»άρηκαν οι ροσονέρι

Μίλαν – Νιούκαστλ 0-0: Δεν «Χ»άρηκαν οι ροσονέρι

Αν και ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο η Μίλαν «πλήρωσε» την αναποτελεσματικότητα της μένοντας έτσι στο 0-0 εντός έδρας κόντρα στη Νιούκαστλ

Άστο«Χ»η πρεμιέρα για την Μίλαν…

Αν και το σύνολο του Στέφανο Πιόλι ήταν κυρίαρχο στο χορτάρι κόντρα στη Νιούκαστλ δεν κατάφερε να μετουσιώσει την κυριαρχία του σε γκολ χάνοντας έτσι την ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό Champions League.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο 45λεπτο, εκεί όπου έφτασαν σε αρκετές περιπτώσεις στο γκολ, ωστόσο τόσο η αστοχία τους όσο και ο Νικ Πόουπ με τις εξαιρετικές του επεμβάσεις τους το αρνήθηκαν.

Ο Πιόλι έκανε την πρώτη αλλαγή του αγώνα στην ανάπαυλα, λόγω της κίτρινης κάρτας του Ντάβιντε Καλάμπρια. Το 2ο μέρος όμως δεν είχε τον ίδιο ρυθμό για τους Ιταλούς. Οι χώροι έκλεισαν αρχικά για τον Λεάο και κατόπιν για τους συμπαίκτες του και ακόμα και οι τελικές αποτελούσαν δύσκολο έργο.

Στα τελευταία λεπτά η Μίλαν έγινε ξανά επικίνδυνη με τον Ραφαέλ Λεάο να χάνει την πιο σημαντική στιγμή, μιας και η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε μόλις λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πόουπ.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν (81′ Σπορτιέλο), Καλάμπρια (46′ Φλορέντζι), Τιάο, Τομόρι, Ερναντέζ, Λόφτους Τσικ (72′ Μουσά), Κρούνιτς, Πόμπεγκα (61′ Ράιντερς), Τσουκουέζε (61′ Πούλισικ), Ζιρού, Λεάο.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πόουπ, Τρίπιερ, Σερ, Μπότμαν, Μπερν, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Τονάλι (73′ Άντερσον), Μέρφι (63′ Γουίλσον), Ίσακ (90+1′ Μπαρνς), Γκόρντον (63′ Αλμιρόν).

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024